打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] [召喚]有玩diva既玩家 + 1個(幾無聊)既問題

但係你要明白...就好似老虎機咁樣
實會有改過中獎既機會率 令到個Expected Value足以令到機鋪賺錢
同埋去機鋪玩金幣遊戲既人大多都係成年人
消費力強大 一換可能係換一百蚊幾百蚊(因為有優惠嘛
如果輸晒既話 話唔定會再換過
同冒險樂園果d客人 每次都唔會換太多 玩晒就會走...相比之下...嗯...

有次有個朋友叫我玩射魚
我換左20蚊既coins 係自己冇技術既情況之下 不消五分鐘就玩完
從此之後我就唔敢再掂呢d野
==========================

PDA未咁快沒落既...要睇之後既改版改成點
宜家好多PDA玩家
都轉投落洗衣機或者SDVX等等...收錄曲風格大致差不多的音G身上
回復 支持 反對

回復 1351# Torchic╳小火雞
咁又係既..
出得呢d機就梗係要狂食水啦
不過冒險樂園都有d消費力強大既成年人係度玩呢d食水機
我見d人坐定定係度入錢 隔離出飛口個位...
d飛係多到堆左座山出黎orz
不過當然 唔係換太多金幣既客一定係佔冒險樂園客源既一大部份既

5分鐘內極速燒錢大法....lol
宜家$20都夠我玩6鋪PDA
果度都有12首歌啦
玩食錢機果然真係極度唔抵下-.-

咁又係...PDA仲有更新
不過future tone幾時先會係香港登陸?
回復 支持 反對

冒險樂園既話
你所講既「d人坐定定係度入錢 d飛係多到堆左座山出黎orz」
我每次見到都係d師奶黎(有d仲要買完餸一袋二袋咁入黎

不過我最近發現到沙包機其實幾好賺
入兩蚊 打兩拳就玩完 需時都大概唔知廿幾三十秒

============================

講起上黎我星期六可能去元朗...千色...大概...
回復 支持 反對

回復 1353# Torchic╳小火雞
係呀
冒險樂園係有班師奶好鐘意玩食錢機
買完餸走入黎又真係幾搞笑lol

沙包機..
我暫時淨係係大型貼紙相機鋪見過有
冒險樂園好似冇
機鋪有冇? 我暫時未見過

千色煙場黎架wor..
有次去既時候 d煙味臭到暈
拿拿林玩完一鋪PDA就極速逃跑
你黎呢度做咩? 約左fd?
回復 支持 反對

嘛...算係約左friend打jubeat
不過我比較鐘意去千色多過PC...因為千色比較多野打
回復 支持 反對

回復 1355# Torchic╳小火雞
咁千色又真係大過PC既
兩邊各有長處啦
回復 支持 反對

然後我星期六真係去左千色
發現兩部初音唔見左
回復 支持 反對

回復 1357# Torchic╳小火雞
感謝通知
咁我以後都唔會去千色架啦
除非佢又入番PDA
太好了 唔想(被逼)去煙場
回復 支持 反對

同樣都係SEGA既洗衣機 就仍然係度
(就連部山寨jubeat都仲係度 但係初音就搬走左)

不過諗返
想當年d機鋪都係大概覺得「PDA既營運成本唔算貴」
所以先會有好多大機鋪同細機鋪都肯入PDA
不過d細機鋪開始搬緊d PDA走...嗯...

到時更新左 假如又有好多PDA玩家玩返既話
大概都好難搵到地方
回復 支持 反對

回復 1359# Torchic╳小火雞
洗衣機人流我唔清楚
山寨jubeat....嘛 心情有點微妙-.-
雖然我都係唔清楚佢既人流
大概係因為我認為PDA既人流點都會多過山寨jubeat
但係反而前者就早過後者搬走
覺得幾奇怪

想當年PDA既營運成本
應該得電費同間唔中要比既升級費