打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 揭示玩家心態,錯誤見解機體論 新增風暴的開端小短文

得失D講句.好多玩SD的人已經打上腦了
呢個世界除左打機,仲有其他娛樂如出街,睇戲食飯,反工升職害人蝦人,溝 ...
雷臣 發表於 15-1-2012 00:56

過入的悲觀也是不好,應該抱著一份來者不拒,大無謂,沒有算了,不必過份著緊的心情,別忘了,面前只是一堆給你放鬆的數據O`X  O
回復 支持 反對

變成執著於輸贏,便不是消遣了
erictung 發表於 15-1-2012 00:39

只能說 輸/贏 唔一定係因為自己(呢句送比狗陸岩哂 )

贏可以贏神手隊友,輸可以輸新手隊友

輸左既時候諗下自己有冇做錯,自己做到最好就唔洗介意輸贏
回復 支持 反對

過入的悲觀也是不好,應該抱著一份來者不拒,大無謂,沒有算了,不必過份著緊的心情,別忘了,面前只是一 ...
xa1326 發表於 15-1-2012 01:02

你講野有D虛.(唔多實在)
ANYWAY

玩SD的大部分只小朋友/雙失,3失少年

直接D講,毛都未生齊,乜都唔識,問題自然多.

呢D野留俾佢地老豆老媽OR 教育局去搞,同佢地講道理就認真晒氣 (另3失4失青年已無視,只能等佢地自救)

只求佢地SD入面唔好亂UP野就算了

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
hkkoko + 1 毛都未生齊

查看全部評分

回復 支持 反對

只能說 輸/贏 唔一定係因為自己(呢句送比狗陸岩哂 )

贏可以贏神手隊友,輸可以輸新手隊友

輸左既時 ...
hkkoko 發表於 15-1-2012 01:08

96小朋友相信經過今次都知死了,大家收收口,期待改善吧

之後仲唔改的話即係連打機都打得好失敗,無言了
回復 支持 反對

96小朋友相信經過今次都知死了,大家收收口,期待改善吧

之後仲唔改的話即係連打機都打得好失敗,無言了 ...
雷臣 發表於 15-1-2012 01:11

我唔期望見到佢可以有改善既空間

我只想殺他死
回復 支持 反對

我唔期望見到佢可以有改善既空間

我只想殺他死
hkkoko 發表於 15-1-2012 01:14

老實講,雖然我係第1個發貼話佢成日講粗口唔識尊重人,不過我之後已經潛水,估唔到之後甘多人發貼搞大左件事

ANYWAY,如果真係認真罰的話,我認為封30日+清G 已經OK了

再犯先封一世吧
回復 支持 反對

你講野有D虛.(唔多實在)
ANYWAY

玩SD的大部分只小朋友/雙失,3失少年

直接D講,毛都未生齊,乜都唔識 ...
雷臣 發表於 15-1-2012 01:10

這也是一個難以解決的問題O`XO,只有成熟才可以才知道錯,A PART的目的就是像一盤冰水淋醒他們,不管有沒有效,達到拋磚引玉的目的就夠,不管他們醒不醒,這文能給予他們以後深深的內疚就是了,(怎甚又說了96了....O`XO  歷史證明,互相批鬥只是悲觀收場,你們只是為一個三唔識七的人作出踐踏自已尊嚴的行為,值嗎?我只是叫醒的過來與的有緣的朋友,現實中他可能是另一面,但借著網絡抒發自已的黑暗面,社會跟本就雙重面,雖然現實是這樣,但你面前的只是遊戲罷了,再說下去會是更深入的問題,做到如何也是靠你們自己了OXO
回復 支持 反對

字海...........
回復 支持 反對

已更新一部份,請欣賞
回復 支持 反對

老實講,雖然我係第1個發貼話佢成日講粗口唔識尊重人,不過我之後已經潛水,估唔到之後甘多人發貼搞大 ...
雷臣 發表於 15-1-2012 01:17

站係sd玩家立場,我係唔支持自動刷任,應該封永久

站係yuen狗仇人立場,佢比人拍片必須抽水

佢比人拍片之前我好少抽佢水,頂多都係話佢柒頭姐
回復 支持 反對