打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 揭示玩家心態,錯誤見解機體論 新增風暴的開端小短文

站係sd玩家立場,我係唔支持自動刷任,應該封永久

站係yuen狗仇人立場,佢比人拍片必須抽水

佢比人拍片之 ...
hkkoko 發表於 15-1-2012 15:17

不至中傷吧,看來你也有一意弧行....在這提醒下你,留一線還是比較好吧O`XO
回復 支持 反對

不至中傷吧,看來你也有一意弧行....在這提醒下你,留一線還是比較好吧O`XO ...
xa1326 發表於 15-1-2012 17:03

中傷含有做假之意

至少我冇做假....

留一線佢仲可以有反擊既機會

唔會因為我留一線佢就會感謝我

同時佢都唔會有以其人之道還治其人之身既機會

我從來都小心駛得萬年船

現在少一個敵人 , 好過將來多一個敵人
回復 支持 反對

去搵掛場升機=幫兇,咁樣好多人都喺幫兇!如果當初g1有大力打擊改機,依加就咩事都冇!但喺佢冇咁做,造成依加既改機泛濫!都唔可以全怪我地呢D玩家,當你見到人地去掛場升機,速度快,經多,錢多緊喺去掛場升機啦!冇理有人地咁多部高OC機,自己就咁少架!大家都喺唔鍾意虧本既人,有方便既野點解唔好好利用呢?!所以都唔可以怪曬我地!《個人意見》
回復 支持 反對

去搵掛場升機=幫兇,咁樣好多人都喺幫兇!如果當初g1有大力打擊改機,依加就咩事都冇!但喺佢冇咁做,造成 ...
kid74109 發表於 15-1-2012 18:53

請查看a part總結,代理和玩家都有責任,不過大家只是說代理而看不到自已的過失罷了
回復 支持 反對

我都喺玩開服過時玩既老手《因為我玩既時間無夠所以低官階》,我睇唔出當初9you搞sd同依加g1搞sd時點玩家有點咩改變,但喺好明顯g1搞sd既依加喺多左人炮咀,可能覺得9you搞得好D!但喺對比一下hkf比起其他服hkf算系好好多,點人次次喺樂古開埋點無聊貼話《因該依加都有》,話g1成日唔出G圖,依加D人玩改機玩到成個富豪咁,我睇完佢地DG幣都O左!次次更新都出張G圖畀你人地仲有生意做?!又話自定扭蛋機點解唔出G幣,出左畀你地就真喺通街都喺007/G了!所以話D人總喺唔知足!
回復 支持 反對

現在港服玩家就是抱著自己力量渺小的心態,每人一日把看到不平的事都出力改變,有何難哉?拒絕改變,過於悲觀都是需要突破的障礙

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
事實證明了玩家是有地位及力量去改變港服
團結更是力量!

D1.1
小鳥自問技術是全SD吹水基地最低,但實力在最尾不是最差,一山還有一山高,但別忘了,一山還有一山低
眼光放寬一點,在這個圈子你是最低,但不是全SD最低,人總是由低慢慢上去,沒有一步登天,一陣子實力高漲的人也經過一番努力,這個圈子你是最高,但你不是第一,人總有一日會死掉,不能永生
不論你是低是高,低的別氣餒,高的別驕傲,大家只有往上望,進取,終有一天能到達應有的階段

每個高手都是從低手比高手虐起;P
我成日比我細佬虐先進步
雖然我比佢大4年,亦是會長
不知為何佢打SD一直比我強
但比我打得少(佢人手中校,我人手少將
只怪佢太有天份
但反而我想我細佬繼續進步
我才有目標,有動力打SD,追上佢
經一輪努力,現在的差距小左好多
但同佢打依然輸多嬴小
我兩好耐以前開始求進步,睇N神,紅牛D片
以前覺得佢地超神,練一世都可能無佢地一半
但現在發覺我細佬都開始接近佢地的境界
我亦一直在追求進步
這是SD的樂趣呀,玩極都仲有得追求進步
好似永無止境~
回復 支持 反對

字海...冇心機睇-.-
percy1314000 發表於 13-1-2012 17:22

剛開完夜車尼,同樣冇心機睇3w3

下次擲日睇過~!
回復 支持 反對

剛開完夜車尼,同樣冇心機睇3w3

下次擲日睇過~!
藤星 發表於 2012-1-16 10:40 PM

我都無乜心機睇,只睇了兩段 - -
小鳥突然爆咁多字出黎,好難消化 (燒左佢黎食算

給我等等那是小焰嗎!!??(我要學姐(中學姐毒太深

咳咳

樓主所反映的事情,我認為講的不錯

現在( ...
GMSniperII 發表於 2012-1-13 05:17 PM

我玩美服SD都感受到你所講的:外國玩家與HK的差別http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4286464&extra=page%3D2
回復 支持 反對

回復 1# xa1326
有時玩SD遇到不合意的時候,我都是苦笑一下便過了
打街場遇到外掛也是笑一笑,然後拍照留念,最後送給GM (^ ^)
抽不到想的機,輕輕吐槽一下、笑一下便再去儲$再努力
有時做人真的不用太認真太計較
做人尚且如此,打機更是如此
港服就是有太多人太認真太計較
不太認真不太計較那些卻很多都「不太認真不太計較」在外掛方面

面對如此,當然我也是苦笑一下便過了
回復 支持 反對

有好多點都講得好啱

好多人都忘記G1其實都係要搵飯食。成日話G1昆錢,但係佢地冇諗過G1如果唔去賺$,邊個幫港服更新,邊有錢繼續搞SD(雖然自己覺得G1的確冇咩心機搞)。

所謂既昆錢其實就如同你所講既一樣,消費權係係玩家身上,至少G1冇拿刀架住你條頸叫你買佢啲product啊!

我都好同意你話玩家冇耐心個部分,港服玩家真係打10場都未必有1次係好開心咁交流,郁啲就罵人,講真,大家都係想開開心心咁打機姐,唔使出口就鬧人啊,好啦就算佢真係抵鬧,但係原諒和包容下別人並唔係真係咁難姐,相反,鼓勵多啲,教導番應該大家點打,點樣一齊配合,咁樣大家唔係都會開心咩?
最後希望港服人真係做到我最尾講個點,咁樣SD港服先有希望
回復 支持 反對