打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 上「樂」古的快活

關閉 [複製鏈接]
天龍令我傷心又開心 我曾經識左個女仔 一直相安無事 某天 有一隻明教(第三者唔開名)介入左 我冇好好珍惜個女仔 放棄左她...現在也很後悔 不過她現在很幸福 我也安心 但唯一開心的是 我還有一班好朋友

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
∼香B∼ + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左天候3年有多... 依家頂封了
記得仲糸40組果時...好多人刷3環....
有一次....組左6人刷3環
有啲人吾識刷...以為刷完第一環就走得....
結果到左第2環得4個人....
刷到紅半血...隻紅糸咁走....
為我地攻吾多...差吾多跑左成個場....
點知最後打少左隻細怪...個個又出左場...
咁就完成吾到-.-諗返起真糸好好笑

評分

∼香B∼ + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左天龍都有4年了
最開心ge事真係講都講唔曬
以前刷3環掉符,升L,生到隻勁寵,都係一件好開心ge事
而家雖然dFD差唔多都唔見曬,但係我都好多謝你地陪我玩
講真天龍真係好似一個小圈子,有敵人,有朋友,有愛人,有喜有悲
現在坐等天龍重新恢復,愛你的,總會回來的。

評分

∼香B∼ + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

想當初我玩天龍果時係由國服轉黎港服.岩岩玩天龍..果陣時仲係天龍1.我咩都唔識.但果時有好多人都好熱心咁幫我..先有今日既我..好多謝樂古,多謝當年幫過我既好心人!thanks..

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

天龍8部 係我人生第3隻game
我選擇了天龍八部。一方面它免費,另一方面,我喜歡金庸小說勝過其它,很想進去自己感受一下那個武俠世界。既然這類游戲復雜,那麼慢慢來,總可以消磨時間吧?
但問題係d路好難行~w~ 任務好遠 sad了 ><
盡管糊裡糊涂,我還是覺得挺有意思。有的人玩游戲是為了交朋友仔,有的人是做些在現實裡做不了或不好做的事:殺人,對罵,打群架……我呢?除了消磨時間什麼目的都沒有,於是做做師門,打打寶圖,採採藥,挖挖礦,擺擺地攤賣東西.
覺得自己像個隱者,倒符合了“逍遙”的真正意義——我正是逍遙門下。隱者的日子雖然沒有戰斗者的精彩,但是我也可以自得其樂。不過被人殺了幾次,比較不爽,因為人家的刀快得我連對方名字都沒看到就見孟婆了。

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

趣事^_^? 年少無知 成班人刷6符 刷到第3環跳哂舞比G/M睇
出就錫佢 吾出就話佢一定係仔 出比女吾出比我地:@
天龍... 其實吾錯呀 :D
回復 支持 反對

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 999999999 才可瀏覽,您當前積分為 0
回復 支持 反對

回復 67# ∼香B∼

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 999999 才可瀏覽,您當前積分為 0
回復 支持 反對