打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 上「樂」古的快活

關閉 [複製鏈接]
5年來天龍最"樂",,應該就係上年11月決定同佢一齊放ac果陣..
天羽隻人我放左好多心機落去,,13把神器,10件時 ...
∼香B∼ 發表於 8-9-2012 22:13

其實唔緊要ga wo
現實中都唔會同遊戲相差得幾遠
患難見真情

有時放手反而對自己好
希望你搵到第2隻game玩
但我覺得冇咩game可以超越天龍...
回復 支持 反對

回復 31# 5567

在每一代的玩家都有不同的神作
  例如80S MARIO 90S-00S CS。14-1。6 00S-10S WAR3 D2 AOC WW等等
  在佢地心中 這些都是不可超越的經典 
    10-20S我估係LOL D2 大量手機GAME
回復 支持 反對

回復  5567

在每一代的玩家都有不同的神作
  例如80S MARIO 90S-00S CS。1 ...
小人物1個 發表於 8-9-2012 22:48

天龍-.-
回復 支持 反對

回復 33# 5567

天龍能算神作嗎?
回復 支持 反對

其實唔緊要ga wo
現實中都唔會同遊戲相差得幾遠
患難見真情

有時放手反而對自己好
希望你搵到第2隻game ...
5567 發表於 8-9-2012 10:36 PM

我諗到果句- - 要超越天龍八部..唯有天龍八部2=.="不過係我心目中..最好玩,最無可取替既神game係彩虹冒險...

我份人真係好奇怪..f1-f5上學期都一直玩天龍..而且玩既時間好長..但我成績係keep住上升..
但係自從我放左ac之後..f5 final exam反而跌左-.-"...所以一直以來我父母雖然好想話我打機..但係無藉口-,-"..
5個月之後就dse..任何人同事我都會放低..畢竟果d只係我生命過客,,最重要係幫我上左一課
回復 支持 反對

我諗到果句- - 要超越天龍八部..唯有天龍八部2=.="不過係我心目中..最好玩,最無可取替既神game係彩虹冒險. ...
∼香B∼ 發表於 8-9-2012 22:53

同類網遊中天龍八部真係神作...
九陰喺不能比的
回復 支持 反對

回復  5567

天龍能算神作嗎?
小人物1個 發表於 8-9-2012 22:52

仲以為你想參加活動tim
回復 支持 反對

回復 36# 5567

好 小弟錯了
  回返正題
  想當年 小弟無知 見到我呀哥玩天龍 咁同佢一齊玩 佢叫我玩天山 話跑商快 又勁(伏來 當時EC 少林 明教=王道)
  咁我升到75LV 見到某人話放75頂變2000資火鼠 2000金 當年金元比率 1金=4。5元
  咁我又跑到2個月有2000金 咁 當然收左先
  點知交易左之後 金就比左佢 竉仲係佢身 佢仲打 比我
  之後啊哥返到問個人叫咩名
  咁我答 樂爺<---天SER老玩家知咩料
  啊哥:_ 佢上次昆_我成3000元放90少林套 _____F___ *@#%!(*&
  之後我發火上全5體 其他半4半5 收齊8090套
  當年年少無知 1過過左5年 時光飛逝
  當年的朋友 你們還好嗎?

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左天龍4年雖然中間停過..但係都唔捨得隻game最開心就係抽成萬元蛋1粒石都冇仲有一次用左1支強化露就升到強9~不過最開心都係識左一大堆fd雖然走左好多個..不過得閒on下吹水都幾好呢

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

等我都講下我嘅趣事先XD
我玩天龍3-4年了,糸fd介紹我玩的,初初糸玩天ser,果陣天ser仲好多人,果陣唔識玩...
80幾lv仲用緊20幾lv嘅裝.之後就停咗冇玩了,直至到天龍2出咗,就玩新ser
第一個ac糸慕容.識到好多fd,好開心,之後放咗了.宜家都冇咩點玩天龍.遲d有興趣就玩翻啦~~

評分

5567 + 100 噁心的簽名

查看全部評分

回復 支持 反對