打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] [吹水帖1000頁+10000樓記念][多圖]日本音GAME遊記

其實要搵可以係呢度搵到全國設置店鋪lol

http://p.eagate.573.jp/game/facility/e-AMUSEMENT/p/index.html
回復 支持 反對

首先為我推左舊post而抱歉
其次我有個問題想問但係一直都唔記得問
依家終於記得
說好的jubeat排隊機呢??點解好似冇見過呢樣野既??@@"
回復 支持 反對

推舊post沒差
不介意的

不過你說的「酒樓叫位器」(jubeat terminal
其實只是去年saucer封測的時候 有放過出來做測試
最後在saucer正式推出的時候 那部「酒樓叫位器」就石沉大海了
從此就沒有再出現過 包括日本
回復 支持 反對

要走的始終都要走...
呢部我諗可以話係k社裹面最蝕錢既野..
定係只係for 佢地既location lest呢??(個人猜測)
回復 支持 反對

點會為左個location test而搞部咁既野
我諗大概係saucer封測既時候順便擺埋部叫位器出黎測試
之後發現效果唔係太理想或者玩家不滿之類既原因 而放棄上市了吧
回復 支持 反對

因為會有小屁孩會帶幾張卡來排- -
回復 支持 反對

因為會有小屁孩會帶幾張卡來排- -
danny仔仔 發表於 2013/8/8 22:12

這是可能性之一
再況且日本那邊不只e-pass
就連手機或者交通儲值卡(類似香港的八達通)之類的也可以當作e-pass用
有人來搞事的話還真的很另人不爽
回復 支持 反對