打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] Cafe de Tran連動有感

乜pink rose真係唔係gundam seed既歌黎架咩?!!!!!
另外燒錢方面,的確係連動既可怕之處,同埋係......k社目的?!(説笑@~@
所以我依家係星期一至五每日20hkd去開歌(14hkd 2IIDX+6hkd JB)
回復 支持 反對

乜pink rose真係唔係gundam seed既歌黎架咩?!!!!!
另外燒錢方面,的確係連動既可怕之處,同埋係......k社目 ...
enttyes 發表於 5-3-2013 14:32

我同你開歌同用錢的程度差不多,不過無論係LV4定係LV5的廚師

我好似一次都未見過最高級的甜品,WHAT THE F(ry!?

唔知月中會唔會稍為提高番最高級甜品的出現率呢~~~

依家兩邊岩岩好都開到第4首,黎緊要開度胸兄弟同泉叔的歌

越來越多客人orz
===============================

PINK POSE肯定唔關高達事,係個封面引人誤會所以先至....嗯
回復 支持 反對

我同你開歌同用錢的程度差不多,不過無論係LV4定係LV5的廚師

我好似一次都未見過最高級的甜品,WHAT THE F ...
六神綱 發表於 5-3-2013 16:16

嗯..某程度上其實係因為我以前聽高達歌果陣有pink rose..
另外我有fd講過話係gundam seed裹面有好多首歌比佢地果班人揀
邊首係op,ed同埋...劇中歌??(我唔記得左個簡稱係咩...(播緊動畫其間果d歌))
而pink rose 係落選左既其中一首..
嗯...好似係咁講@~@
=======================================
最高級甜品我係jubeat出過一次..加油吧(拍肩
回復 支持 反對

另外燒錢方面,的確係連動既可怕之處,同埋係......k社目 ...
enttyes 發表於 2013/3/5 14:32

唔係
呢首真係一首原創曲黎
artist上的"Seiya"也就是指Seiya Murai,
只論jubeat來說,作品包括隅田川、kung-fu mama、Baby Bleep March。

至於你話落選唔落選
果d亦都係「傳聞」既一部份黎
回復 支持 反對

lv10被剷既機會實在比較低啦
Torchic╳小火雞 發表於 5-3-2013 00:02

96 4首10LV全滅     

雖然又將會復GIGA break
回復 支持 反對

96 4首10LV全滅     

雖然又將會復GIGA break
下..唔係掛 發表於 5-3-2013 20:28

連96副名義的恋閃都係之前活動當中4首人氣(?)最低的

總覺得96好可憐
回復 支持 反對

連96副名義的恋閃都係之前活動當中4首人氣(?)最低的

總覺得96好可憐
六神綱 發表於 5-3-2013 20:44

懷疑同恋閃icon有關
回復 支持 反對

懷疑同恋閃icon有關
下..唔係掛 發表於 5-3-2013 13:07

本人表示:的確如此LOL
回復 支持 反對

懷疑同恋閃icon有關
下..唔係掛 發表於 2013/3/5 21:07

未必

我諗起我有個同學 好鐘意借我ipad黎玩jubeat plus
(莫講jubeat 佢本身連音樂節拍遊戲都唔玩
不過佢揀歌果陣
「咦 個封面有女人wo 揀呢首先」
回復 支持 反對

未必

我諗起我有個同學 好鐘意借我ipad黎玩jubeat plus
(莫講jubeat 佢本身連音樂節拍遊戲都唔玩
不過佢 ...
Torchic╳小火雞 發表於 5-3-2013 22:18

O JIYA個封面有女性,唔通佢又會因為咁而玩?(茶
回復 支持 反對