打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 能夠代表南SER之自稱第1 80組 星宿 黑焰王子尼路最終理虧!?

如果唔係尼路品格問題,我都唔會打呢段野,
老實講,我唔覺得尼路d屬性有乜突出,如果全5屬攻得1700毒攻既話,冇乜睇頭,血又唔係多,80組既話,至少會同d一百幾lv差唔多石既人打到幾野,但尼路連我好耐之前已經放左既43石廢星宿都打唔嬴,果陣佢已經全4石,技都出唔到就比我秒左,到依家過左咁耐,出左咁多轉蛋,咁多野抽,佢都仲係咁既屬性,當年仲係天龍1既時候,好多80組都勁過佢,黑焰王子尼路,連我隻80組廢少林都勁過佢,依家仲要成日係度扮大師,分析呢樣分析果樣,分析完只係得出一d係人都知既結果,佢既行為我只能用厚顏無恥黎形容
回復 支持 反對

回復 48# 花音﹑

哈哈...我都係
回復 支持 反對

回復 51# tomy09

請你留番少少面子比我地既第一好嗎?我最憎人地落我個偶打對像既面子
回復 支持 反對

如果唔係尼路品格問題,我都唔會打呢段野,
老實講,我唔覺得尼路d屬性有乜突出,如果全5屬攻得1700毒攻既話,冇 ...
tomy09 發表於 25-11-2012 23:04

Forever影,唔好亂講野同唔好人插你又插啦1.我又醒唔起幾時比隻43石星宿秒我啦
2.我全4都係呢半年嘅事,你肯定挑我果陣我係全4?
3.我唔係全5屬千7只係半5姐
4.天龍1嘅時候我都好懷念,最起碼真係有大把人勁過我。不過e 家天龍2啦,真正打得嘅都係幾個。係幾悶。
回復 支持 反對

係..打得真係得幾個 呢句我真係好認同
但打得個幾個全部都比人忽視哂當見唔到
淨番最後1個最好打既星宿..
回復 支持 反對

Forever影,唔好亂講野同唔好人插你又插啦1.我又醒唔起幾時比隻43石星宿秒我啦
2.我全4都係呢半年嘅事,你 ...
fongkapan 發表於 26-11-2012 20:09

咁耐之前既野你唔記得都正常果陣有人想收我隻ac,叫我係校場打個人比佢睇,而同我打果個人就係你黑焰王子尼路,咁又係,我呢d小貨色,你唔記得我都正常,同埋我唔係人插我又插,係我之前係個幫度見到你話第日自己會幾勁幾勁,係度串串貢,扮哂蟹,完全唔識咩叫謙虛,得罪人多稱呼人少,果陣見到你d態度已經唔爽你,到依家差唔多成3年啦,你又勁左幾多呢??如果唔係我識果d80組朋友升左90,我諗插你既人會多2個囉
回復 支持 反對

2.我全4都係呢半年嘅事,你 ...
fongkapan 發表於 26-11-2012 20:09

求其係80組個POST圖到都可以搵到個秋低你啦 未計其他ser剩係打副本唔post圖果班 剩係我個ser 月落凡塵 pin夠做你有魚 你話真正打得 得幾個? 你唔好笑大我個口啦
井底之蛙
係樂古串話你好打既 唔該你拎你既實力出黎 得果千7屬係到懶係野咁 對唔住 你未夠資格 係我眼中你只係一件廢物 第一星宿
我半血都多過你 唔該你就摺埋啦 反省下
如果你唔係咁串我都唔會咁樣踩到你恆一恆 千7屬係到串 sorry 你未夠班
回復 支持 反對

求其係80組個POST圖到都可以搵到秋低你啦 未計其他ser剩係打副本 我個ser 月落凡塵 pin夠做你有魚  ...
南官彩兒 發表於 26-11-2012 23:45

55等待天外江湖相遇吧=)係我眼中你都只係隻垃圾5石食丹天龍係我講嘅。黎南ser 打柒我吧,垃圾
回復 支持 反對

55等待天外江湖相遇吧=)
fongkapan 發表於 26-11-2012 23:48

對唔住 我一輪技可以搞掂17萬血既人 你又做唔做得到? 我硬食晒你成輪技你會唔會殺到廿六萬血既人呀廢物星宿
我睇死你乜野江湖都唔會夠我打 又會點呀 垃圾

如果你同我打既 我就食埋大洗同你玩 廢柴
廢時比你話我屈你真單機 我讓埋我本身既潛能比你都收硬你皮呀
第一星宿(廢柴)

回復 支持 反對

對唔住 我一輪技可以搞掂17萬血既人 你又做唔做得到? 我硬食晒你成輪技你會唔會殺到廿六萬血既人呀 ...
南官彩兒 發表於 26-11-2012 23:50

係天外江湖未出之前,你都係番天ser 坐下先啦。我盡管你係樂古開我戰。關我蛋治。垃圾天龍,係你未打柒我之前,番天ser 威啦
回復 支持 反對