打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 能夠代表南SER之自稱第1 80組 星宿 黑焰王子尼路最終理虧!?

回復 10# 花音﹑

我起初都仲会掛一個鐘等天龍向前衝、順便同人吹水(無夫人我刷野1係手軟1係wipe),但咁掛左幾日、都5見有咩人on仲要掛蘇州都lag死,開始連天龍向前衝都懶得等、on on見無人即off,E+連on 都費事
回復 支持 反對

回復 11# 阿德萊德
吾係阿-0- 有人on阿.有好多人陪我玩xdxd
除左你走左-0-連戀人都失蹤了0.0.好多人玩放ac-0-!
回復 支持 反對

我指既就係同我一齊玩開個斑…

戀人比我更早失蹤…星人就10成7都人地代玩、只兔就長期掛場(我走個時佢都有話遅D放AC)…其他人就…call我刷野多、問題係身為峨既我、無左夫人回血、又要lag到死、刷咩都注定全滅…

D分身同只逍遥無夫人用又賺5到金、可以5洗on,所以5洗玩/w\
回復 支持 反對

回復 13# 阿德萊德

、吾係阿.你戈班還存在啵.除左戀人.每一個都係哂到.
回復 支持 反對

其實除左黑焰王子尼路自己批評其他SER之外
根本就冇人批評其他SER 或者南SER其他80組
我亦分析過鍾無艷 ...
楓 〞 發表於 22-11-2012 11:26

咩都唔計就話勁過其他SER 避開自己既短處呢個技巧的確係全港服80組之冠既
睇番同為南SER 80組 鍾無艷個POST...人地係南SER稱霸...都冇自稱第1...更加冇同其他SER比較
係呢隻星宿先會咁傻...拎住弱雞既數值亂咁同其他SER比...仲要自誇連其他SER都勁得過...呢個人點解自大到咁架
再睇下佢成炸既數式...結論係只計輸出...人地北SER丐既血命閃會 技能既長處都冇計入個炸式裡面...而家係打校場定計校場=_=
用星宿既輸出同公認低輸出既丐比較...以為好威...其實理虧
好多高手都知...丐玩既係身法...隻星宿得1M5命...仲學人挑戰1M3閃
佢一味強調屬攻同修煉...真係好蠢既行為 用修煉同全個北SER比較...井底之蛙到呢
回復 支持 反對

回復 13# 阿德萊德
星星人.開左隻武當玩.囧囧囧:S
回復 支持 反對

無加到星人逍遥同星以外的AC Fd、所以Call星人5到…
回復 支持 反對

隻星宿仲要話南SER好多人撐佢...咁自大既人都有人撐架咩
我多口問句呀...佢真係代表南SER架?我見佢打我地南SER咁=_=
如果真係咁多人撐佢...而佢呢個蠢人又燒著晒其他SER...即係南SER要宣戰其他SER囉?
回復 支持 反對

回復 17# 阿德萊德

囧囧囧囧囧囧囧:S
回復 支持 反對

係WO...我唔記得左...隻星宿都縮左水佢又話撐佢既南SER人不屑上黎樂古回應...我問黎都多餘都冇南SER人解答一隻咁自大既人都仲話自己好多人撐...即係南SER人有好多自大友嗎?咁好在我唔係南SER姐
回復 支持 反對