打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 關於少林打校場問題

少林冇減速神器情況下打一個有減速神器既明教,少林開技時間要點控制...
我朋友同我打見我一開始開禮敬如來(姐係反傷技),佢就走佬
少林冇減速神器好難追到就算少林d封技中哂都唔夠時間殺明教,因定身可以隱形
依個時候明教仲有三分二血,佢一見你冇反傷就15刀連控咁就死左
我想問下有冇少林高手可以教下我點玩......有冇方法焗住明教要開怒火
少林2300屬24萬血明教2000屬17萬血
回復

本身就是比所有人放風箏 少林冇機動性架 = =好似冇咩技術可言輪 有技就出 咁咯
回復 支持 反對

回復 2# 也碌都有

悲哀
回復 支持 反對

少林做主動已經輸左好多, 人地吾開怒火都可以吾洗禮敬
利申:未玩過少林
回復 支持 反對

少林追擊時切忌只禁普攻去追擊,咁樣你追到下世紀都唔會追到對方。。少林需要手動點地移動,轉彎時壓住內線,自然就更效率地收窄距離,增加攻擊次數。另外,跳射(?!應該叫跳斬)亦係一個有效避免距離被拉寬既辦法。係百無,禮敬,慈航呢段時間少林屬於主動進攻,合理運用追擊路線,令血量差距拉大。咁樣明教就難以翻盤
回復 支持 反對

回復 4# 絲絲入扣

我都試過..但佢會連控你唔比機會你開.到明教完左怒火開尼都冇意義了。
少林果然係校場打贏人最難既門派
回復 支持 反對

回復 5# ∼香B∼

其實百無係唔係除左如封外,咩都免疫到?好像點穴不能免疫
回復 支持 反對

回復  ∼香B∼

其實百無係唔係除左如封外,咩都免疫到?好像點穴不能免疫 ...
ckey0983 發表於 17-10-2012 06:19 PM

百無無法免疫"封印"...如封同八門金鎖都係屬於"封印"
80強控同重樓都無法免疫..其他都可以
回復 支持 反對

我之前玩少林 我好廢嫁 不過我同明教打就會等佢開15刀先 再用金剛同舊80技定佢身 之後又要輕功走黎走去 等招15刀 完  一係就一開波爆全怒硬食吧XD
回復 支持 反對

回復 9# e44e44

見你開全怒佢就唔會開怒火so sad
回復 支持 反對