查看: 12054|回復: 58
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [本版活動] 論壇 jubeat copious 大會 [Beta1] (已結束)

關閉 [複製鏈接]

[本回合已結束]
結果:
排除本人和非參賽者後,結果如下:

恭喜上述得獎者,
樂點將於數日內送出,並請繼續支持本活動。

================================

[是次大會純粹作測試用途]

A. 大會詳情 (回覆後可見,回覆詳情請看本帖E項)
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

B. 日期/時間 (*香港時間)
開始:6月14日 10:15
結束:6月21日 23:00

C. 課題曲目

課題曲1:
シャナナ☆ / MINMI

EXTREME
LEVEL 6

課題曲2:
ニンジャマンジャパンのテーマ / ニンジャマンジャパン

EXTREME
LEVEL 7

課題曲3:
CRAZY FOR YOU

EXTREME
LEVEL 7

課題曲4:
LOVE LOVE SHOW / THE YELLOW MONKEY

EXTREME
LEVEL 8

課題曲5:
I my me mine

EXTREME
LEVEL 8

D. 模式
- 積分更新不可(不可重複遊玩)

E. 參加辦法
1. 於ea-gate登入後,按照上述大會ID參加大會(教學)
 (ps 必須完成第一步後,遊玩紀錄才能計算於大會內)
2. 於本帖回覆留名,留下閣下的卡名就可 (為方便加分,每次大會都請留一次卡名)
    (個人建議:先於本帖留下卡名後,才開始遊玩大會曲目)
 無留名者,所得獎品無效。

F. 參加者名單 (卡名)
請看本帖最上方

熱情提示: * 未參加大會
      # 未回帖 / 未留卡名

@ 請交參與證明(請看下面「G. 其他事項」的第6點)

[參與人數不限,歡迎各位留名參與]
[大會未開始/完結之前都可以報名的說]
[另外,小弟眼殘,假若有漏名的話請回覆告訴我]

F. 獎品
只要參加者的最終總分不是0分,皆可得到獎品。
而獎品分兩類:
上級賞 - 於大會網站內,進入頭十名的玩家可得60樂點
參與賞 - 除頭十名外,其餘參加者可得30樂點
頭等賞 - 待定

G. 其他事項
1. 除非本壇會員和主辦者外,其餘人皆可參加本活動。
2. 無留名者,所得獎品無效。
3. 基於公平理由,主辦者亦可參與大會,但不能獲得任何獎品。
4. 「上級賞」的頭十名玩家,以大會網站所顯示為準,而且無留名者/主辦人亦計算在內。
5. 基於公平理由,本人將會私下親自處理本活動的機密事務,盡量避免於壇內處理。
 「機密事務」包括下回合的課題曲和分數紀錄等。
6. 主辦人有權要求參加者展示參與證明。如被要求,參加者只需貼圖證明就可。(詳細按此)
7. 比賽期間,參賽者若進行卡名更改,請即時回覆通知本人,並留下舊卡名和新卡名。
8. 如有任何問題,歡迎在此回覆詢問。
9. 於本帖吹水是可以的,不過內容請盡量環繞本活動吧(茶

========================================

主辦人:Torchic╳小火雞
卡名:J-HIHIME
聯絡方法:
 1. 本帖回覆
 2. MSN: turkey@live.hk
 3. facebook: http://www.facebook.com/turkei.chan
回復

冇問題,唔錯,機密事務方面係??

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 60 上級賞

查看全部評分

回復 支持 反對

機密事務呢
遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 9999999 才可瀏覽,您當前積分為 0

好了我再搞多少少手尾就開
我預計用你個ac去搞大會
假如你果邊有人無端端想開大會既話就叫我 我仲有另一個利用權ac可以搞

同埋為左確保每次參加都有足夠人數
你都係參加者
回復 支持 反對

個人認為
獎勵可以稍稍提高

另外,..超版冇得參加
回復 支持 反對

個人認為
獎勵可以稍稍提高

另外,..超版冇得參加
maxycy 發表於 2012/6/13 16:13

其實你可以
不過我唔想為左你 另外係G項第1條加多「超級版主」四個字

咁好啦我去加
反正我會私下搞所有數據 你就算係超版都應該唔會睇到

關於個獎勵
我預計每星期搞一次 所以60/30應該唔會低...掛...

另外假如剩係想比會員見到呢個post 權限應該要set幾多?
「1」?

最後請你留低卡名

=================

另外既然冰仔回左我
我就先刪掉#2了
回復 支持 反對

其實你可以
不過我唔想為左你 另外係G項第1條加多「超級版主」四個字

咁好啦我去加
反正我會私下搞所有數 ...
Torchic╳小火雞 發表於 13-6-2012 16:19

Set 1啦
初心者都見到
負分就見唔到
回復 支持 反對

Set 1啦
初心者都見到
負分就見唔到
maxycy 發表於 2012/6/13 16:39

非會員都唔會見到是吧?

另外你卡名係咩 我唔記得左
回復 支持 反對

非會員都唔會見到是吧?

另外你卡名係咩 我唔記得左
Torchic╳小火雞 發表於 13-6-2012 17:30

對呀,要登入先見到

MAX.Y   <-用開果個
MAXYCY  <-備用八達通

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 60 上級賞

查看全部評分

回復 支持 反對

我當你用第一個了

另外積分我就仍然60/30了
反正我每個禮拜搞一次 應該搞晒成個暑假
回復 支持 反對

我當你用第一個了

另外積分我就仍然60/30了
反正我每個禮拜搞一次 應該搞晒成個暑假 ...
Torchic╳小火雞 發表於 13-6-2012 17:45

話說,第一名冇多啲既獎勵咩?

另外,申唔申請勳章吸引人?
回復 支持 反對