收起左側

[Jubeat] [已登場] copious APPEND全曲list + 集中帖

關閉 [複製鏈接]
好了 有片源了

你細心d睇下 其實唔係同押黎(雖然你當佢同押打都應該得)

我諗
假如拍落去 只要唔好打到1 ...
Torchic╳小火雞 發表於 15-3-2012 08:05

我諗你係時候update一下前面d 原創曲的難度,雖然wiki都有....
回復 支持 反對

我諗你係時候update一下前面d 原創曲的難度,雖然wiki都有....
六神綱 發表於 2012/3/15 08:59

我忘記了
感謝你的提醒

=======================

等下要出港島
然後想想要去哪裡打機
回復 支持 反對

好了 有片源了

你細心d睇下 其實唔係同押黎(雖然你當佢同押打都應該得)

我諗
假如拍落去 只要唔好打到1 ...
Torchic╳小火雞 發表於 15-3-2012 08:05

聽到EVANS既節奏.....

又一變態10LV歌....
回復 支持 反對

聽到EVANS既節奏.....

又一變態10LV歌....
jimmg12 發表於 2012/3/15 10:54

佢有EVANS既節奏
開頭有ALBIDA既中間四粒轉圈
中間又有FLOWER既大轉圈

都唔知想點
回復 支持 反對

佢有EVANS既節奏
開頭有ALBIDA既中間四粒轉圈
中間又有FLOWER既大轉圈

都唔知想點 ...
Torchic╳小火雞 發表於 15-3-2012 11:08

最終BOSS:lol
好有興趣挑戰佢,但又怕佢變成我第4首永遠合格唔到既歌;囧
回復 支持 反對

APPEND TRAVEL黎講
呢首算係BOSS
不過全曲黎講 易過AIRIP
至於佢同Evans邊個難d 就要等實際玩過先知

另外532nm都ok難 其實
回復 支持 反對

JOMANDA.....個譜就幾有新意....但首歌就真係冇咩新意...
回復 支持 反對

第1日出已有EXC@@....
回復 支持 反對

提 問 提 問 ~ ( 只 是 以 我 理 解 )

はじめてAPPEND TRAVEL曲をプレー/それぞれAPPEND ENERGY+500
はじめてAPPEND TRAVEL曲以外をプレー/それぞれAPPEND ENERGY+500

這 應 該 是 指 在 N TUNE 內 玩 到 AT 曲 和 AT 以 外 的 歌 就 會 AE +500 吧 ?
1. 如 果 不 是 會 有 矛 盾 點
2. Ju-Bingo 的 計 算 也 是 玩 完 FINAL TUNE 遊 戲 結 束 才 計 算
3. 話 說 AT 以 外 的 歌 是 指 除 了 那 七 首 用 AE 開 的 歌 ? ( 包 括 APEEND 追 加 )

還 有 , オススメの機種 包 括 了 Jubeat Copious APPEND 的
回復 支持 反對

提 問 提 問 ~ ( 只 是 以 我 理 解 )

はじめてAPPEND TRAVEL曲をプレー/それぞれAPPEND ENERGY+500
はじ ...
hinhin2006 發表於 2012/3/15 20:03

はじめて = 第一
應該係話你果日既第一首歌 係APPEND TRAVEL曲既話 就加AE
之後既一樣

另外關於個矛盾點呢...
我諗有兩個可能性
一係呢個係條件(任務?)黎 可能要求你第一首打APPEND TRAVEL曲 可能要你打以外既曲

一係所謂既「APPEND TRAVEL以外」既曲
係指jubeat裡面有出現 但係APPEND TRAVEL以外既曲
例如你係RB玩Broken就唔計 玩STELLAR WIND就計 咁樣?
回復 支持 反對