打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 今日哂左勁耐搞呢套裝(囧純粹分享囧)最好比埋意見鑲咩屬性

關閉 [複製鏈接]

係咁解裝.........加上少少運氣  終於齊左
好彩既係武器 手套 鞋都算幾快合到  唔係哂左太多錢  終於齊左52lv守護者名家  好開心
成套野計埋賣番d料出去  大約哂左2000幾萬到 (禁下張圖可以放大)
同埋5該比比意見  鑲咩屬性好  我諗緊鑲唔鑲喑屬  我係打副本  唔打對戰的

回復

到時出60名52名就變成悲劇,60名仲勁過救世,咩道理黎
回復 支持 反對

唔緊要啦  合呢套野都5係用左好多錢姐  +上出左60名都5會即刻換   係都再等高d先
回復 支持 反對

個人支持你合3火,pvp燒得,副本也有點用
回復 支持 反對

該問的不是副本裡最好用的屬性,而是樓主希望用甚麼方式來打副本
希望隊友有最高的輸出--->水(降低防的時間除了讓自己攻擊上升,更重要的是讓隊友的秒殺技能效果上升),光(對於會把怪物打移位或是靠位置才能全吃的技能,石化能夠統一作出最高傷害)
希望自己有最高的輸出--->火(三倍燃燒是長久作戰的累積傷害),暗(MP愈多,能用的技能就愈多,除非是時空,否則煩請完全無視掉HP的吸收)
希望隊友努力打,自己在旁邊吸東西--->火(三倍燃燒同時是游擊戰的王牌),地(減攻速一點能讓隊友有更多時間抓住怪物的硬直跟霸體),水(水屬後就放著讓隊友的技能努力吧)
希望完全支援隊友--->水(隊友會跟你說速度就是一切,防禦下降等於殺怪快速),風(降低擊倒值=無責任射擊支援,跟火力毫無關係)

守護嘛,主攻時是一種屬性,支援時又是另一個打法,我家守護水屬的原因是隊友通常很煩惱著要暗屬還是水屬,一能吸MP一能降防,我就跟他們講[水屬我來,你們盡情用其他],不知道是巧合還是甚麼,不論我去打地獄副還是6城的新地圖,無獨有偶,就沒有一個隊友是用水屬跟我一起去打的,這也剛好讓我手上的水屬發揮得最大
回復 支持 反對

多謝哂上面既人兄   解釋得咁詳盡......
我鑲左光  方便射姿   e加好勁  打怪一石左就狂射
真係又平又好用^^
回復 支持 反對

其實守護得兩味,一係用3火/3地龜
一係用3光石化猛抽
但魔人10有9都防光
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對