樓主: nakuz_445634
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 心情不好

唔係應該知識咩?= =
nakuz_445634 發表於 27-12-2009 01:19

唔知呀...準備緊問題-3-''
回復 支持 反對

我都玩左榮耀好耐,因為一些問題未可以玩主,但係我睇哂甘多回應,我得出一個結論-3-,佢要屈你,你都吹佢唔脹,因為我之前都好似你甘,話說好耐之前,ynk未袋理榮耀果陣,有個袋理公司袋理榮耀,果陣我都算中中地手啦-3-,106lv皇家騎士,日日就打怪升lv去pk甘,甘講返啦,我有日打王掉左個托盾,心情都幾好,打算賣左佢,點知打完個盾第3日,我個盾都賣左,記主我個盾係打怪掉出泥,點知我同你一樣入唔到,why?,正正因為果陣外掛風氣重,捉唔到外掛人士,但係佢一定唔會比外掛在game運行,甘就搵我地去開刀,我就果位比人捉的人士,我都好似你甘經過多次的反映同埋send送,搵gm,點知最後屈我販賣copy道具,佢中要講埋係我果個托盾,講真,有冇甘準,連個盾你都知,事發之後15日都係冇回應,官方係冇回應過我,只係講我販賣copy道具,最後我只好放棄,我講呢單野比佢知唔係想你放棄,我係想你知道,呢d袋理打橫講都得,你真係吹佢唔脹,但係我都好希望你令返個acc,因為我知道你付出好大,最後都要講多次,希望你可以快d拎返你個acc啦,呢個只係心得{比人屈人得.冇得玩榮耀} -3- !!!!
回復 支持 反對

我都玩左榮耀好耐,因為一些問題未可以玩主,但係我睇哂甘多回應,我得出一個結論-3-,佢要屈你,你都吹佢唔脹,因為我之前都好似你甘,話說好耐之前,ynk未袋理榮耀果陣,有個袋理公司袋理榮耀,果陣我都算中中地手啦-3-,106l ...
jacks2001 發表於 27-12-2009 21:47

未知閣下會唔會玩榮耀呢??
回復 支持 反對

我都玩左榮耀好耐,因為一些問題未可以玩主,但係我睇哂甘多回應,我得出一個結論-3-,佢要屈你,你都吹佢唔脹,因為我之前都好似你甘,話說好耐之前,ynk未袋理榮耀果陣,有個袋理公司袋理榮耀,果陣我都算中中地手啦-3-,106l ...
jacks2001 發表於 27-12-2009 21:47

咁你依家仲有冇玩?= =

以前數碼唔好再提= =
雖然依家係ynk 但係都唔好提[[onion_72]]
回復 支持 反對

咁你依家仲有冇玩?= =

以前數碼唔好再提= =
雖然依家係ynk 但係都唔好提[[onion_72]]
nakuz_445634 發表於 28-12-2009 23:58

我覺得數碼戲胞果個年代好多人玩榮耀
回復 支持 反對

我覺得數碼戲胞果個年代好多人玩榮耀
EY3P 發表於 29-12-2009 00:18

當然啦= =
我最記得
係古蹟地果時
一行出去個斜坡想落去打怪果時
一出左城就俾d2轉係到秒殺哂= =
我仲記得有好多都係魅影xd
回復 支持 反對

當然啦= =
我最記得
係古蹟地果時
一行出去個斜坡想落去打怪果時
一出左城就俾d2轉係到秒殺哂= =
我仲記得有好多都係魅影xd
nakuz_445634 發表於 29-12-2009 16:08

我記得果年..榮耀好似都出左一兩年..
跟住都仲係好多人..套鳥裝啲數值好正=P
回復 支持 反對

我記得果年..榮耀好似都出左一兩年..
跟住都仲係好多人..套鳥裝啲數值好正=P
EY3P 發表於 29-12-2009 16:15

好似,,有+255裝 不過我都忘記了
還有將軍馬安呢^__^
回復 支持 反對

好似,,有+255裝 不過我都忘記了
還有將軍馬安呢^__^
nakuz_445634 發表於 29-12-2009 19:46

255裝就係經典=P
回復 支持 反對

至少而家唔會有255..
回復 支持 反對