查看: 19189|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

<神兵4>第11期 (聖力無上)

神聖竟然真係復活﹗之前仲估佢只係玩野tim﹗一復活就同坤劫大打一場喇﹗不過神聖復活後依然無敵,仲話坤劫同佢差「一萬年」既功力tim(究竟一萬年係點計出黎既呢?)

而每逢坤劫出場都會打得燦爛,今期亦唔例外,可以話坤劫暫時係<神兵4>打得最好睇既一位呢﹗不過次次出場都係執行任務,一味打打打,缺乏對角式既描寫,係爭咁d

至於我地既主角既進度好似停滯不前,除左間唔中神力顯現外就冇咩用。好在佢鬼馬既性格加返唔少分,今期亦有唔少攪笑既地方,抵讚﹗不過主角再係冇咩進展既話,讀者會睇到悶架wor~~龍少諗諗計啦﹗

一直都話穹白唔夠奸,睇佢咁打得但係宇外流化400年黎都冇點死過人就知。觀乎神聖之前o係宇外流化啟動滅亡之石,復活之後又唆擺心藍色誘阿天,今期最後仲講到佢要毀滅香港tim﹗睇黎之前有版友估神聖先係大奸角,應該冇錯唷﹗

:
  • <神兵4>最大賣點都係畫功,今期封面亦都靚。
  • 神聖咁快就復活,唔拖橋確係唔錯﹗
  • 主角雖然唔抽得,不過鬼馬性格討好。

:
  • 睇左11期依然未見高潮位。之前既打鬥亦只係蜻蜓點水。希望3日後圍攻穹白之時會谷返d劇力出黎﹗
  • 太多謎團未解開,好似400年黎宇外流化發生咩事?穹白點解要奪位?穹白同神聖有咩深仇大恨?葉青係邊位?穹白點解咁想去人間度?等等……<神兵4>唔係金田一,太多疑問真係會睇到我地「神神地」呢﹗
  • 除左阿天同穹白之外,其他人物空有獨特既造型,無缺深入d既描寫。,龍少要注意下喇﹗
  • 今期要鬧既地方絕對係個預告﹕
    「無極限戰意而被封鎖了的不可思議空間,千憶神兵精魂所在,人間流化神兵現世之源。沒有它,世上沒有神兵。你想去看看嗎?下期準時起程﹗」[[bao_35]] 請問佢講乜春呢?恕小弟才疏學淺,真係睇左幾次都唔明佢想講咩﹗有冇高人指點一下呀?頂﹗
回復

今期封面真係正到飛起呀,龍少參考左rmc的廣告!!

樓主講中晒我想講既野,講唔出既都講埋出黎啦
不過今期都有返少少迫力,神性到底係咪奸角呢?係我立場黎講,佢暫時唔係掛名奸角,而係自私鬼呀,有冇搞錯呀,香港我地住嫁...死人嫁大佬...(嘻)
今期個預告認真水蛇春甘長,到底寫咩春呀...吹脹...
回復 支持 反對

我估今期預告係想講:

下一集將會交代番個歷史
回復 支持 反對

仲有仲有...

龍少牙
中間打架果幾版呢...
排版排位好似有少少問題...
好似第16頁..
我以為中間果度係連住...
回復 支持 反對

[[bao_40]]小弟冇估錯嘅話,即係下期開始有好多新神兵出現!
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

原來心藍心中愛的是驚雄,神聖還命她去色誘紀農夫,真是亂點鴛鴦譜啊!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
的確疑團太多了,小弟看的時候也有不少的地方唔係好明...[[bao_33]]
回復 支持 反對

推測下期係「講歷史、出神兵」既,不過個預告真係好差(得罪d都要咁話),如果有高人解釋下預告既內容我會好開心呢~哈哈﹗
另外心藍同驚雄有路,前幾期龍少有用驚雄擔心心藍去人間既表情交代過,相信會成為佢變奸既伏線呢﹗
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
以前是比较喜欢玩下斗地主,近排老是听很多人在宣传这些游戏,也不知道是真是假....谁玩过指点下!!!
比如今天看到这个:
娱乐,休闲,新天地棋牌游戏
   下班的时候,无聊的时候,打几局斗地主消磨下时间,不用顶着太阳出去找朋友,更不用花钱找女朋友找罪受,自己一个人坐在电脑前就可以玩,新天地游戏,其乐无穷...

里面还有扎金花,港式五张梭哈,斗牛(牛牛),有兴趣的朋友可以去试试.

这个是新天地棋牌吧的网易博客http://xintiandi8.blog.163.com/

能不能玩的?

新天地游戏隶属于澳门智力棋牌游戏公司,是一家持有欧洲和亚洲网络游戏竞技牌照的公司,是网上棋牌类休闲游戏品牌之一,新天地公司注重益智娱乐,提供人性化游戏界面及高质量的安全系统为客户创造一个公平、公正、公开的电子休闲游戏区。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
以前是比较喜欢玩下斗地主,近排老是听很多人在宣传这些游戏,也不知道是真是假....谁玩过指点下!!!
比如今天看到这个:
娱乐,休闲,新天地棋牌游戏
   下班的时候,无聊的时候,打几局斗地主消磨下时间,不用顶着太阳出去找朋友,更不用花钱找女朋友找罪受,自己一个人坐在电脑前就可以玩,新天地游戏,其乐无穷...

里面还有扎金花,港式五张梭哈,斗牛(牛牛),有兴趣的朋友可以去试试.

这个是新天地棋牌吧的网易博客http://xintiandi8.blog.163.com/

能不能玩的?

新天地游戏隶属于澳门智力棋牌游戏公司,是一家持有欧洲和亚洲网络游戏竞技牌照的公司,是网上棋牌类休闲游戏品牌之一,新天地公司注重益智娱乐,提供人性化游戏界面及高质量的安全系统为客户创造一个公平、公正、公开的电子休闲游戏区。
回復 支持 反對