打印 上一主題 下一主題
收起左側

睇完神兵4之後summarize左幾個問題。

1.宇外流化中墨堯軍同穹白軍為咩而打呢?
2.墨堯消失左後,穹白點處置d墨堯人呢?
3.粒奇石有幾奇?點解唔用一整粒去煉神兵,係都要分2粒呢?既然穹白都已經咁勁,點解仲要對呢粒石咁珍而重之呢?
4.墨堯困左o係神兵入面,會有自已既意志嗎?(好似bleach咁)粒綠石係咪真係入左紀辰天身上呢?
5.主角紀辰天既身世、年齡....暫時都係一個謎。見倒龍少第3期封面既早稿,阿天個年紀又好似冇而家咁細wor~~而且d衣著仲...唔通個故事唔係發生o係香港70年代,而係發生o係宇外流化?(咁諗合理d,因為下下畫70年代既事物,辛苦班助理呢~呵﹗)
6.  沙曼路黎香港做咩?唔係為錢咁簡單嘛?而佢同香港警察點解咁熟既?
7. 葉青身份?(都係o個句...衣著太sexy招搖了~哈哈﹗)
8.沙曼路除左射槍叻之外,會唔會身懷高強武功呢?
9. 神秘人係咪墨堯既人?點解佢可以穿越人間渡呢?

數數下又真係幾多問題wor~~哈哈﹗各位爸打有冇咩高見?
回復

正常情況下
這個問題明顯地是留下伏線
留待日後解畫吧
回復 支持 反對

之前睇<神4>既問題,漸漸有答案喇....

1.宇外流化中墨堯軍同穹白軍為咩而打呢?
因為穹白叛變,墨堯為推翻穹白而一戰。

2.墨堯消失左後,穹白點處置d墨堯人呢?
仲未有確實答案,不過怕且都係走晒佬去組成神聖軍喇﹗但係點解之前唔叫神聖軍,要叫墨堯呢?奇

3.粒奇石有幾奇?點解唔用一整粒去煉神兵,係都要分2粒呢?既然穹白都已經咁勁,點解仲要對呢粒石咁珍而重之呢?
點解要分開2粒,我會唔會睇漏左呢?唔係好記得tim﹗

4.墨堯困左o係神兵入面,會有自已既意志嗎?(好似bleach咁)粒綠石係咪真係入左紀辰天身上呢?
墨堯出返黎,解決左了。

5.主角紀辰天既身世、年齡....暫時都係一個謎。見倒龍少第3期封面既早稿,阿天個年紀又好似冇而家咁細wor~~而且d衣著仲...唔通個故事唔係發生o係香港70年代,而係發生o係宇外流化?(咁諗合理d,因為下下畫70年代既事物,辛苦班助理呢~呵﹗)
解決ed。

6.  沙曼路黎香港做咩?唔係為錢咁簡單嘛?而佢同香港警察點解咁熟既?
等緊龍少解釋呀,點解黎香港呢?

7. 葉青身份?(都係o個句...衣著太sexy招搖了~哈哈﹗)
下期睇怕會再出場,呵呵﹗穹白認得葉青wor~~

8.沙曼路除左射槍叻之外,會唔會身懷高強武功呢?
奠。

9. 神秘人係咪墨堯既人?點解佢可以穿越人間渡呢?
坤劫係穹白既人,不過佢個身世仲謎過損日,損日都叫做係from晶元,坤劫呢?
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

第三題 就係因為2粒晶勁過頭 墨堯一次練唔到 所以米要分開練羅 而穹白應該係 因為要靠2粒晶先開到人間渡 所以先甘緊張羅

第四題 粒綠石真係入左紀辰天身的

第六題 沙曼格黎香港就係為左抄股票 要做低香港個市 從中賺大錢 就係甘簡單 第一,二期書早就講左啦 . 沙曼格佢只係一個普通的國際黑社會龍頭呀!!!同香港警察熟有咩出奇姐 當時到現在香港都係亞洲金融中心 要賺大大的股票錢 緊係黎香港啦

第八題 沙曼格只係普通人一個 只懂玩雙槍 唔識武功架 早交代過啦
回復 支持 反對

[[bao_48]] 慢慢睇落去啦
回復 支持 反對

佳盛烟酒批发,长期供应自产国内顶尖高档香烟,品质可达到95%以上无论是包装.烟丝.防伪都到位(高仿品质)(亦是送礼自抽批发零售之首选)货不满意可无条件退款!付款方式:全国各地包邮费可货到付款也通过淘宝支付宝付款!品种及多不便一一介绍,http://blog.sina.com.cn/jiasyj联系人:李先生。详聊QQ:864076737 手机13310860319
    以下是部分名牌香烟价格:
   (木盒真烟接支)和天下 400元/条 (木盒.真烟接支)九五之尊南京 380元/条 (木盒.真烟接支)黄鹤楼漫天游 300元/条 木盒.真烟接支)软黄鹤楼紫金 300元/条 330.329软中华(原厂烟丝) 260元/条 (真烟接支)蓝软 黄鹤楼 130元/条 (真烟接支)硬软 玉溪 130元/条 (木盒.原厂烟丝)钻石 芙蓉王 380元/条 软硬蓝 芙蓉王 150元/条 极品云烟 230元/条 珍品云烟 120元/条软金砂苏烟150元/条 大小熊猫 230元/条冬虫夏草 200元/条黄盒芙蓉 100元/条 (真烟接支)天子200元/条。
回復 支持 反對