打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 物價急趺,何解天龍會汁?(你個腦點諗野架?)

其實我真係唔明點解會心淡?
就算係現實世界中
時代都會進步 世界都會變啦
通脹 通縮都會令物價有高跌啦
唔 ...
小小武當 發表於 16-11-2012 11:34

我想問你少少野..我整左隻80組全5武當 追緊你d數值 pm你
回復 支持 反對

其實我真係唔明點解會心淡?
就算係現實世界中
時代都會進步 世界都會變啦
通脹 通縮都會令物價有高跌啦
唔 ...
小小武當 發表於 16-11-2012 11:34

有d野現實同虛擬係點都冇辦法比較...
生活逼人...只好努力挨....
遊戲玩得唔爽...絕對可以選擇抽身離去...畢竟只係娛樂嘅一種...

宜家心淡嘅係代理商嘅營運手法...
個情況就好似...
今個月少咗人入點喎...不如試下出轉蛋谷谷佢la...
第1次出蛋 --> 賺賺賺賺賺
第2次出蛋 --> 賺賺賺
第3次出蛋 --> 賺
第4次出蛋 --> 反應不大

既然轉蛋吸引力下降...不如轉下d出寶 items la...

第1次 --> 4石...少量5石
第2次 --> 4..5石...少量6石
第3次 --> 4石...極少(重樓裝)
第4次 --> 4..5石 (個個抽都唔洗蝕)

到大家為蛋瘋狂時...
第5次 --> 3石...少量45石...大量垃圾...

週而復始...重不更新...

轉蛋又開始吸唔到金...又出真丹...不同名目重樓裝備...國服有港服有...
國服唔出嘅...港服一樣有(只限轉蛋及裝備)
好在冇人出到重樓腰...唔係差d下次要出重樓底底...

石頭出得7788...個個56石真丹人...
石頭吸引力又細咗...真丹又俾人插...咁就轉攻轉蛋星裝..

第1次出轉蛋裝...6星
第2次出轉蛋裝...6..7星
第n次出轉蛋裝...6..7星....好野...8星都出埋..

ok fine...有錢個批個個8星裝...67石起跳...1..2件重樓裝..
佢哋有錢收..佢哋俾得起玩...冇問題...

有d人已經齊咗裝石...當全6石帶7...7.8星裝...

不過呢頭齊67石...個頭又出個56石轉盤...
冥石體石乜都有...仲ok易中...
仲玩緊又打交個班...得2個選擇...
1. 入點上全7
2. 放號閃人...賣得幾千得幾千...
唔係嘅...過多排...連平時當豆腐咁食嘅對手都會打到啃骨...
如果有個item出hkd就好啦...相信仲多人抽...

宜家驚溫情況係....
巧立名目為吸金,天龍接埋唔更新...
咁搞法...仲有幾多人想俾錢玩落去...
最多on黎吹下水..刷1..2個副本...又offline...
回復 支持 反對

回復 12# crapper

你篇野最後一句,完全講中哂
回復 支持 反對