打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 係咪一定要抽落去呢??

1早上左56石又點? 我地睇唔過眼既係覺得我地付出左咁多但係垃圾g1完全漠視我地既感受!! 無左我地呢班高石 ...
andywilliam1 發表於 15-11-2012 02:52

你都識講[無左我地呢班高石人支撐, 無我地收石, g1會咁風山水起?]

無你地收石,d平民玩家會狂抽蛋博粒5石賣比你地咩?

我身邊有好多朋友,都係中學生,冇乜錢玩,次次出蛋都買點,目的就係為左博粒5石賣比你地

我叫佢地唔好再抽,佢地比我既回應係,抽到5石賣出去好肥嫁,同佢死過

你話睇唔過眼d轉蛋,點解仲要同人收石去助長佢地去抽蛋呢??

gameone出蛋,你地買點之後同抽蛋既人買石>抽蛋既人就用賣石既錢再去抽蛋,越抽越多

係人都想用最快既途徑去賺錢,你同我都係,gameone都係
回復 支持 反對

你都識講[無左我地呢班高石人支撐, 無我地收石, g1會咁風山水起?]

無你地收石,d平民玩家會狂抽蛋博粒5石 ...
tomy09 發表於 15-11-2012 16:41

唔好意思 自從佢出轉蛋之後我就DEL左GAME 新SER隻AC就賣左 天ser幾隻就送晒倉d 5 6石俾人跟住封塵
回復 支持 反對

而家要嘈既人多不勝數 但又有幾多個嘈得黎冇抽蛋/入點收其他人抽既道具呢?
樓主既意思好明顯係 雖然G1 ...
楓 〞 發表於 15-11-2012 16:23

我唔否認的確玩家有責任 但係我想講既只係唔係個個高石人都係你地眼中咁 1路吊 1路收

我認識唔少高石人1早就心淡晒唔會抽, 仲玩只係因為未放得出ac only同埋唔捨得一班朋友。無可否認係呢樣g1真係做得好好, 俾到歸屬感大家 仲可以呃埋錢
回復 支持 反對

走得快 好世界…
回復 支持 反對

我走得快1早放左隻高石多時裝ac
個低能轉盤
見到d人抽中石之後放又無人收真系替佢地可憐
d時裝既價跌哂.可悲-_-
回復 支持 反對

唔好意思 自從佢出轉蛋之後我就DEL左GAME 新SER隻AC就賣左 天ser幾隻就送晒倉d 5 6石俾人跟住封塵 ...
andywilliam1 發表於 15-11-2012 21:42

新SER既出現都已經係好後既事- - 轉蛋一早有啦...
同埋就唔算自己唔抽 又有邊個冇收其他人抽既野...

我自己4體石  4屬攻石  4件時裝連點綴  寵既超4技 10悟 10靈  就算全部都係元店買
但閃 抗 減抗 會心 8成7星裝都係同人收 又更何況你地D高石人呢?
你同你D朋友全部都係全身有名自制嗎...?
回復 支持 反對

...
楓 〞 發表於 15-11-2012 23:43

我全身有名自制#4#4
回復 支持 反對

...
楓 〞 發表於 15-11-2012 23:43

當然我唔止玩過新SER, 天, 王, 新都玩過,全部5石UP

自制通常都係有名(天SER全有名, 王SER 1開個時玩過下有BUG之後DEL左AC, 新SER就大半有)

本身無蛋已經全7-8星自制 仲有無必要換呢 - -
回復 支持 反對

當然我唔止玩過新SER, 天, 王, 新都玩過,全部5石UP

自制通常都係有名(天SER全有名, 王SER 1開個時玩過下 ...
andywilliam1 發表於 16-11-2012 00:21

SOR 我意思指轉蛋係好早好早既事 點會玩到新SER之後見轉蛋先DEL GAME呢?
究竟你係一見到轉蛋就DEL左GAME? 定係見到轉蛋都繼續開AC玩新SER?
手腰鞋高星率開放都係好後既事 頭衫鏈到而家都仲未開放
而轉蛋一早存在 只係未出7星裝蛋
你話你係未有轉蛋之前就有齊全身有名7 8星自制
咁把炮不如放圖上黎~(要天龍1既圖wo) 有圖有真相 廢事死無對證...
再者你全部56石都係元店買?
我先唔理你DEL GAME係幾時 再當你真係有咁多隻56石AC
而隻隻AC都一直無掂抽蛋D野 你D FD全部都跟你一樣? 
唔好為插G1而神化高石人AND吹水...(SOR  我堅覺你有吹水)
我唔係為G1護航 只係贊同樓主既講法
玩家自己有好大責任 相信高石人責任會較大(我當住你係高石人先..)

北SER有人用3年幾時間不停刷野再放道具同跑商同放自制材料 整到自己近全5
用既HKD唔會多過1000(當然佢有收蛋既野)
相比之下 我覺得時間與心機比起你「成炸」56石AC既錢有更多既「付出」
回復 支持 反對

SOR 我意思指轉蛋係好早好早既事 點會玩到新SER之後見轉蛋先DEL GAME呢?
究竟你係一見到轉蛋就DEL左GAM ...
楓 〞 發表於 16-11-2012 11:31

轉蛋1開頭只係出石唔出裝, 而且亦都無8星裝備, 最多都係得7星, 仲要唔係樣樣野都有, 係玩到新ser之後 佢d轉蛋先開始出埋d 傻仔8星蛋裝 連鍊甲呢d都有得抽  咁講你會唔會明小小 (我中文比較差  - -)

我全部石係咪都係元寶店買? 天ser就大部分都係(因為玩左咁多年, 其實石呢d就一早齊), 應該得幾粒係問人收, 王ser就肯定全部都係, 新ser就3:2啦我估(3自己合 2抽/收)

至於我d fd係咪一樣 我天ser好多fd1早6石晒已經唔使靠隻轉蛋 其實講到尾隻轉蛋幫既只係d比較低石既人 對高石人從來無益 ac又跌價 想保持競爭要付出多好多既價錢 佢地可能有抽小小 但係佢地抽既比率都應該好低 只係屬於少付出係轉蛋個d 隻蛋target既我覺得係4-5石人多d, 又可以呃鬼食豆腐逼佢地上下石, 又可以賺錢~

我同意你話高石人有責任 但係我想講既係唔可以剩係將責任賴晒係高石人到, 唔係咁多人唯利是圖, 想靠呢樣來賺錢, 仲會唔會咁多人抽?!講到尾都係1個字 貪~

至於你話d人放心機同時間, 無錯, 佢地付出真係好大, 呢個的確係無可否認既事實

至於你話想睇我d圖 game我就del左 但係你可以問下天ser舊玩家就知 因為我防裝全部自己做(除肩) 攻裝就1 2件自己做其他收

我天ser名: 太平紳士
回復 支持 反對