打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 點評自己個人強化槍械區[點評好 重重有賞!!]

唔只係你,我都俾人誤導左
    搞到我都以為AS50有得加3重量點知俾人fake左
    btw據我所知就算強 ...
ZoMble乂幻月 發表於 13-5-2013 20:05

條友根本就語文能力有問題 仲用粗口話我
回復 支持 反對

條友根本就語文能力有問題 仲用粗口話我
Cavalier 發表於 13-5-2013 08:08 PM

建議你都係del番D粗口佢啦
    咁樣俾人禁言就真係好唔抵

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
Cavalier + 1 多謝提醒

查看全部評分

回復 支持 反對

我都話左你講完句AS50就直落下一句 俾人感覺係你係係度講as50  本人測試過.......
你自己又講得唔清唔楚 1999  仲有,就算我知你講果句係代表d咩 但咩叫+3-+0重量無咩分別?支支槍都係?你好肯定?100%? 唔係你講呢句根本就唔成立
話人_煩 你自己打返清楚d句子先啦 你再駁就駁到夠 我就睇下有幾多人諗法同我一樣
Cavalier 發表於 13-5-2013 19:41

btw據我所知就算強化相同既數值,支支槍都會有唔同既差別
    即係話強化某一支槍會好有效果但係另一支就冇咁有效
    尤其是係強化重量,冇理由會用另一支槍黎同用黎做強化果支黎做對比,一定唔會準

我魔鬼上將重量+3 魔鬼上將本身重量係71% 強化3點後 現在大約係75%
姐係升左5%左右,平均每點1.7% 但強化升級會有漸進制
而每支槍升級一點後 偏差最高會在2倍以上3倍以下
但假如一點升級漸進後 一下點升級比率會大幅下降
以魔鬼上將為例 2點升級後姐係3.4% 如果套在AS50上=重量65%+3.4%=68.4=68%
就算我假設係有3重量 65+5.1 都係70%  70%重量對打屍幫助一樣唔大
即使係3重量 仍然係不足 更何況係2重量 因為一個數字代表一切係垃圾?
再加上你地話用其他槍試係一定唔準? 你地無測試過又點知一定唔準?
偏差可以有幾多%? 7%?8%9%? 我可以話無可能
憑你呢句 你兩個好有可能就係一早相識
加上再話我誤導 人地放左張相出黎 係2傷 3後 2重 1彈

我再引用佢果個CM  難道你跳POST上黎 剩係睇到我個留言
而見唔到人地張圖? 呢D係咪叫選擇性失明
回復 支持 反對

我魔鬼上將重量+3 魔鬼上將本身重量係71% 強化3點後 現在大約係75%
姐係升左5%左右,平均每點1.7% 但 ...
Charlie1012 發表於 13-5-2013 22:01

自己睇返你上面講既野啦 死雞撐飯蓋 仲唔知自己錯乜 有同樣被誤導既人就話一早識 如果成個樂古d人都咁睇 咁係咪我識晒成個樂古既人呢?
回復 支持 反對

你兩個好有可能就係一早相識
Charlie1012 發表於 13-5-2013 10:01 PM

我只係路過
    咁岩見到上面有人死雞撐飯蓋
    死唔認錯重係到9up
    先加把口咁姐
    唔好見人話你誤導就話「你兩個好有可能就係一早相識」
    咁我見你係到講D有誤導性既話都有得加分
    我都可以話你同倉版係一早相識?

AS50
其實個人測試過+3重量同+0重量差距真係非常少  因此重量+1-3就不如洗掉,加到其他點上

你自己睇番你最初講過D乜
    你話就話將2句野分隔開
    但咩標點附號都冇
    鬼知你係講緊測試把AS50定咩?
    你一早講其實個人測試過魔鬼上將+3重量同+0重量咪得
    講錯野唔係問題,你錯就錯在講錯野重要死唔認衰
    又話人冤枉你,講一大堆廢話
    根本就係你表達有問題在先   

AS50只可以加2重量 因此最終都會歸納於紅字
除非你証明+2重量可以比+3重量輕  我講1-3重量 就係包括哂+1+2+3
而你既指控係我將AS50當成可以強化到+3重量 咁你就係冤枉我
我有講過係用+3重量既AS50咩? 我上面打AS50 意圖係因為我只係評AS50
佢有3張圖  我無打算評佢其他槍 所以我係我最上角表明AS50 係一個標題 同我下一句根本無直接連繫

而家就好似係條街有一條弱智西 係咁問我可唔可以借3蚊比佢老無塔巴士
我同佢講我2蚊都無 點會有3蚊 佢仲好春有型咁同我講 塔巴士要3蚊唔係2蚊呀
之後仲話我聽9錯  你唔好咁7煩好無?  用下你個腦啦咁大個人Charlie1012 發表於 13-5-2013 07:28 PM

唉,見自己理虧就講粗言,有道理就唔使講粗口啦
   自己反省下啦,唔想多講

評分

血映雪 + 1 這屁孩兒真是不知所謂!

查看全部評分

回復 支持 反對

自己睇返你上面講既野啦 死雞撐飯蓋 仲唔知自己錯乜 有同樣被誤導既人就話一早識 如果成個樂古d人都 ...
Cavalier 發表於 13-5-2013 10:07 PM

此圖好明顯係形容緊樓上某人(請勿對號入座)

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
血映雪 + 1 死雞?
Cavalier + 1 形容貼切

查看全部評分

回復 支持 反對

btw據我所知就算強化相同既數值,支支槍都會有唔同既差別
    即係話強化某一支槍會好有效果但係另一支就冇咁有效
    尤其是係強化重量,冇理由會用另一支槍黎同用黎做強化果支黎做對比,一定唔會準

點解唔敢直接答我問題?
你憑咩講一定唔會準? 心急想幫朋友 無考慮清楚?
如果你真係中立既 點解要用"一定唔會準"黎否定我? 你一樣係無証無據
之後心虛就放D高登圖上黎轉移視線?
事實如果同樣係狙擊槍 提升重量差距的確不大
兩支都係狙擊槍當然可以相提並論  
我亦都同你講左 就算AS50重量能夠+3 重量都會介乎70%左右
我能夠計算得到 就當然有資格評論實質價值有幾大

[quote 我只係路過
    咁岩見到上面有人死雞撐飯蓋
    死唔認錯重係到9up
    先加把口咁姐
    唔好見人話你誤導就話「你兩個好有可能就係一早相識」
    咁我見你係到講D有誤導性既話都有得加分
    我都可以話你同倉版係一早相識?

AS50
其實個人測試過+3重量同+0重量差距真係非常少  因此重量+1-3就不如洗掉,加到其他點上

你自己睇番你最初講過D乜
    你話就話將2句野分隔開
    但咩標點附號都冇
    鬼知你係講緊測試把AS50定咩?
    你一早講其實個人測試過魔鬼上將+3重量同+0重量咪得
    講錯野唔係問題,你錯就錯在講錯野重要死唔認衰
    又話人冤枉你,講一大堆廢話
    根本就係你表達有問題在先   

ZoMble乂幻月 發表於 13-5-2013 22:21 [/quote]

正常一個人開住隻GAME 上下網都可以知道 AS50 重量能夠升到幾多格
同埋真係好奇怪 點解我提供左一部份資料之後 你地會一直雞蛋裡挑骨頭
會為左幾個數字而斷章取義 然後二同三之間既距離又會變成天與地

一直話我誤導人?  
難道我會咁有影響力 講一句 人地就會相信我而唔相信自己隻眼睛?
但係相對又好奇怪 無論我之後幾有耐性咁同你地溝通都好
我比左數據出黎 你地又會話一定唔會準 你地又唔會信 話我係死雞撐飯蓋

其實我加果少少分係咪會令到你地晚晚失眠思覺失調之後變左弱智兒童被逼送入青山既姐?
回復 支持 反對

我自己加得最好都係M14
回復 支持 反對

你可以留意下  因為佢放左既圖唔只有AS50  所以我一定要係發佈資料前指名係AS50
而我從來無講係用+3重量 ...
Charlie1012 發表於 12-5-2013 19:17

點解唔敢直接答我問題?
如果你真係中立既 點解要用"一定 ...
Charlie1012 發表於 14-5-2013 00:16

呢個POST既意義係想將你既強化心得講出黎 但你又講到唔清唔楚 你以為呢個POST講完就算,唔會俾人睇?
事實人地一睇就覺得你好似拎AS50黎測試 你打1句說話唔係好有影響力 但係會影響到人地以為你根本就係到亂打
至於你話上下網,挽下就知AS50重量數值 但係你唔俾有人CSO無AS50&第一次上樂古睇強化槍?
你上幾個POST話到你誤導左1個人 但依加已經唔止1個 你就話人地係我朋友 想偏幫 又話人地雞蛋挑骨頭 如果你隻雞蛋無咩事 鬼得閒會挑你  一句講晒  自己表達能力欠佳就認
而家唔係質疑緊你識唔識AS50既強化數值,而係話你表達差極,又要死雞撐飯蓋
我就覺得我睇到既意思係咁 你要繼續撐落去既 自便 但我會奉陪到底
回復 支持 反對

點解唔敢直接答我問題?
如果你真係中立既 點解要用"一定 ...
Charlie1012 發表於 14-5-2013 12:16 AM

到左呢一刻你依然要認為我係為左"幫朋友"先出聲
    如果你覺得咁諗會令到你自己舒服D既話,我都阻止唔到你
    同時我好後悔我講左句 一定唔會準 搞到俾你有機會轉移話題so sad
    關於強化武器呢個話題我唔會再同你嘈落去
    唔該自己望一望我一開始 據我所知 呢幾隻字
    先係話我唔一定經過個人測試,絕對100%肯定先咁講
    不過我咁講亦都唔係冇原因
    如果強化武器好似你咁講可以用計算
    一條"公式"可以計出黎,咁點解人地(你)會哂時間去做測試?

而果張圖只係形容緊某人,我已經名都冇開,你要自認我幫唔到你

正常一個人開住隻GAME 上下網都可以知道 AS50 重量能夠升到幾多格

係,正常人開GAME都已經知道有幾格
    但係而家問題係
    你自己表達唔清唔楚
    人地話你誤導,你重要話番人
    講到自己完全冇錯咁(雖然你上面講話呢個係你"唯一既錯")
    但係你就接受唔到你既言論誤導左好多人(最少出聲嘈你既都已經有2個啦)

一直話我誤導人?  
難道我會咁有影響力 講一句 人地就會相信我而唔相信自己隻眼睛?
但係相對又好奇怪 無論我之後幾有耐性咁同你地溝通都好

講左好多次,而家問題係你表達錯誤重要死撐
    (唔使令番你D資料出黎啦,令出黎都改變唔到你死撐呢個事實)
    人地唔一定會信你,但係就見到有人錯左重唔知衰
    又要爆哂粗又要話自己 幾有耐性咁同你地溝通 ,OMG.

基本上,我要講既野#475同上個帖已經講哂,
    但係你要記住,面係人地俾 架係自己丟
    原本你up錯野講番句唔好意思,改番句野就已經冇問題
    你自己要(唔好意思,我要再講多次)死撐,小事化大,先會搞到咁
    你而家搞成咁,冇人會可憐你
    完全係你個人既問題,真係唔好怪我地

評分

血映雪 + 1 明顯是哪屁孩的錯嘛...

查看全部評分

回復 支持 反對