打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 北ser有關醉孩的騙案

今日本人2012年10月21日放ac 有一位玩家(ac名:一個不留)大約11點左右 話收我ac 119武當醉孩 比左個ac比(一個不留)試玩 到5點話入數 期間 (一個不留)用所謂 試玩既ac 醉孩 和新ser的大蟻換ac 當然(一個不留)連醉孩2級密碼和go也沒有 大蟻被騙 本人5點回來時才知道發生了這一件事 如需騙案中的騙子 可到game內密我or飛信聊天記錄如下[私聊]你對禮物說:講清楚先好冇?[私聊]你對乂劍王者乂說:講清楚先好冇?
[私聊]你對乂劍王者乂說:我幾時得罪你???
[私聊]乂劍王者乂對你說:你幫
[私聊]你對乂劍王者乂說:我幫咩?
[私聊]你對乂劍王者乂說:今日我放ac 隻ac比人試
[私聊]你對乂劍王者乂說:我得罪你咩?
[私聊]乂劍王者乂對你說:
[私聊]你對乂劍王者乂說:講啦.......
[私聊]乂劍王者乂對你說:退幫唔打
[私聊]乂劍王者乂對你說:講完
[私聊]你對乂劍王者乂說:我就糸個武當本人
[私聊]你對乂劍王者乂說:我想問我得罪你咩?
[私聊]你對乂劍王者乂說:又唔講清楚
[私聊]乂劍王者乂對你說:武當=__孩
[私聊]你對乂劍王者乂說:做乜?
[私聊]你對乂劍王者乂說:今日玩果個唔糸我
[私聊]你對乂劍王者乂說:放ac試玩
[私聊]乂劍王者乂對你說:?咪?
[私聊]你對乂劍王者乂說:嗯
[私聊]你對乂劍王者乂說:醉孩我ac
[私聊]你對乂劍王者乂說:得罪你?
[私聊]乂劍王者乂對你說:咁得啦
[私聊]你對乂劍王者乂說:我得罪你咩先 咩得呀
[私聊]乂劍王者乂對你說:昆我fd ac
[私聊]你對乂劍王者乂說:唔清唔楚
[私聊]你對乂劍王者乂說:幾時
[私聊]你對乂劍王者乂說:
[私聊]乂劍王者乂對你說:今日
[私聊]你對乂劍王者乂說:今日我冇on過
[私聊]你對乂劍王者乂說:要殺去殺 一個不理
[私聊]禮物對你說:用隻武當昆新sev ac
[私聊]你對乂劍王者乂說:留
[私聊]禮物對你說:清楚未
[私聊]乂劍王者乂對你說:k
[私聊]你對乂劍王者乂說:要殺去殺 一個不留.......
[私聊]你對乂劍王者乂說:今日全日我冇on過
回復

支持樓主0.0
回復 支持 反對

一個不留係唔係北SER 80組既少林
如果係佢 佢係小學雞黎
回復 支持 反對

乜呢家都有呢d人架咩 咁衰,,, 支持樓主
回復 支持 反對

我的係想還我清白 大家有心啦
回復 支持 反對

E條友成日係新SER開AC昆人宜家仲有人唱緊佢-_-