打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 呢次開post主要係想有逍遙高手教我玩逍遙

視乎睇你對咩門派開狀態喇@@

比較大眾化一定係大風歌,配合瀟湘

如果你自問唔夠觀念同天山打,可以用洛神圖,狂出定海和誅仙陣(其實不太建議開誅仙陣,因為發功長)

(大部份國服玩家心理,與其被燒死,不如快刀斬亂麻,別看小洛神的扣血)

溪山,高山流水與凌波這三個皇牌技能,要看準時機用,才會百戰百勝

溪山的機率其實不算很低,我打親校場都10下有7,8下中= =

高山流水運用凌波的話...呵呵呵= =v 你懂的...

以我經驗所得,天龍係唔會咁好死俾你加成減速

大風歌的30%,同102減速天山神係唔會變左75%

最多會俾到你未中到天山102神果陣,會俾你大風歌中減速

我唔係好識教人...我都係要睇情況要做決定果d泥...加上我成年幾無玩=.=你做參考好了...

(迷之聲:: D口吻真係好似教緊LOL...- -)
回復 支持 反對

熟悉對手既絕招,明教15刀,天山移花等等 善用封技拖敵人D招

PS.建議回部分點去身法度,keep 25m血到就可以了,已經可以頂好多3000屬既人一輪技.

你個人仔d命中,閃,會心都低...

"會心"對逍遙黎講好重要
回復 支持 反對

熟悉對手既絕招,明教15刀,天山移花等等 善用封技拖敵人D招

PS.建議回部分點去身法度,keep 25m血到就可以了 ...
亞云仔 發表於 4-10-2012 14:09

我知..我都諗緊計汁下d裝..
    新ser真係好小78星勁裝..
    我有錢叫左幾日頻都收吾到..
    吾齊屬既又換吾落手..
    真係吾知點算好-.-
    都係等.等同埋等...
    如果要谷身法..
    我寧願換全6身..
    都吾會好貴約4千樓下1粒..
    但係換完裝既我..至少去到30-32m血
    贏面機會大增;P
回復 支持 反對

因為輸左俾冇用b 黎認真學玩=.=?
其實逍遙放大左之後打高過自己既石吾難.
仲要加上用善用淩波.
其實最難都係完美高山;P小弟日日練都吾識 '3'
btw,加油
回復 支持 反對

因為輸左俾冇用b 黎認真學玩=.=?
其實逍遙放大左之後打高過自己既石吾難.
仲要加上用善用淩波.
其實最難都 ...
aH._.Kwan 發表於 4-10-2012 19:01

其實我同慕容b打係想拎佢
    咁多年既玩逍遙經驗..
    睇佢打法..
    輪石頭佢咁多6石同埋抗死我副屬.
    我多佢幾m血都冇咩用..佢技術夠.
    我玩左逍遙2星期..
    同一個吾知玩左幾多年既逍遙好手
    輸小我覺得自己贏左:P
回復 支持 反對

<---- 其 中 一 位 比 惡 女 f1 - f10 連 落 去 秒 左 既 人
回復 支持 反對

逍遙真係好難玩-,-岩岩接手左隻4石逍遙,每日去校場都吾夠4石玩,見到天山,天龍呢d可以話無勝算
完全吾似我玩星宿甘,比人狂控,有血就出技反殺,得閒輕功,隱形令人無目標,有哂定律
逍遙太多變化,吾好好去接觸真係好難勝任
回復 支持 反對

我寫篇逍遙攻略啦..不過係進階  至於教咩比你地估下:)
回復 支持 反對

我寫篇逍遙攻略啦..不過係進階  至於教咩比你地估下
∼香B∼ 發表於 4-10-2012 19:53

;P;P等待偷師中
回復 支持 反對

經高手指點後
我打贏了3個同石人
好開心xd
回復 支持 反對