收起左側

[Jubeat] [本版活動] 論壇 jubeat copious 大會 [Stage1-1] (已結束)

關閉 [複製鏈接]
好似幾好玩咁喎
waters 發表於 2012/6/30 17:35

請留下卡名吧
回復 支持 反對

lm join一下
卡名: MS-BAKA

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 60 上級賞

查看全部評分

回復 支持 反對

留名
卡名:MSCARLET

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

匯報一下戰況先

コネクト同only my railgun無法SSS,差唔夠1萬

不過only my railgun成功ALL YELLOW

至於其他都順利SSS左,當然有FULL COMBO的
回復 支持 反對

身為一個主辦人
始終比太多人拎太多樂點 好似唔係太好

所以我又要盡全力了
最起碼我搶左頭十位既其中一位先
回復 支持 反對

我輸了-.-
回復 支持 反對

留名
MLUN

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

MAX.Y
-----------------------------------
岩岩去完IVE路過沙龍入左去打,見到樂古人0.0

1         PONPONPON         EXTREME         949033 (初見)
2         ダイナマイト         ADVANCED         898392 (初見)
3         only my railgun         EXTREME         886289
4         コネクト         EXTREME         873525
5         ダダパラ!!         EXTREME         936172

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Ponponpon竟然系初見
意外
回復 支持 反對

突發奇想((無聊
如果果首唔係PONPON
係CONCON ext.... :lol
回復 支持 反對