打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 十大門派PK評論大行動---第一環(峨眉vs逍遙)

關閉 [複製鏈接]
其實睇完場比武, 我覺得

逍:  打ec 一下至少3000-4000 , 較ec既2000左右有利, 但佢既問題在於連控方面

如果可以一口氣出曬控技, 唔駛放大有機會殺到,

因為ec得13-14m血到, 打10幾秒都幾難回返曬血

如果唔糸甘, 就會好似條片甘, 放大就殺到果振無控技用

下次可以先慢慢放大 , 再糸放大時先控技, draw地則可以糸ec木雞先用, 用黎封技

ec: 我覺得輕功幾ok, 最好糸完 draw地, 因為地下一定有陣,

飛走至少抗到控技, +上逍又企得比較遠,

飛走可以等佢打唔到你, 再回幾下血

不過其實我想問 , 隻ec幾命 同 隻逍幾閃

逍玩身法, 至少有一定既閃, 但糸我見隻ec打逍好少miss

我自己都糸玩ec, 平時都有玩開教場 , 但就唔多覺成日win

唔知你地糸咪講緊3石 / 5石,

因為好多唔糸極限既4石ec, 血都糸得果16m幾(我就糸甘, 可能我谷得唔掂)

同好多同石0抗既門打, 都糸5050, 抗得住木雞回血就win. 唔糸就比人秒

其實唔知糸咪我問題?

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
5567 + 40 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

其實睇完場比武, 我覺得

逍:  打ec 一下至少3000-4000 , 較ec既2000左右有利, 但佢既問題在於連控方面
    ...
anson826 發表於 7-6-2012 17:53

我3石多 體力就4啦430石
介符就得內功石
回復 支持 反對

睇到眼訓=.=
ec狂出清心失明=.=
逍遙就狂睇下放唔放到大.
好似唔使點要技術 睇運氣就得-.-

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
5567 + 5 參與活動