樓主: ivanokok111
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] [原創機評]勝利的吶喊 V2 BUSTER 10月5日更新~入黎睇下回應

身為一位v2b用了100-200場的人,R後的人真的很少,但絕對有其價值
樓主,你不懂嗎? ...
rt12343 發表於 5-10-2011 23:23

我只是推介較好用的一面給讀者  我沒有說他完全沒有價值 如果我係咁認為..我就唔會介紹r後的武裝啦
回復 支持 反對

首先支持!~但係我見那段v2b神手最後果到
係背後秒了多3 @@"
回復 支持 反對

首先支持!~但係我見那段v2b神手最後果到
係背後秒了多3 @@"
倒米壽星 發表於 6-10-2011 17:24

係呀特登搵番黎
回復 支持 反對

好機評再推~
回復 支持 反對

個人配點, 張相OK耐之前, 依家已經過左2000場

3血全防 EX技回氣, 為左令開技二時間更長, 近距離時回氣更快的點法
利用被格一套 or 食一槍倒地用無敵時間埋身做成更大傷害
講真如果識玩就知道點解唔洗點攻, 212123
V2B只會怕高攻OC 剪機, 可以話係其中一部最萬用的S包
光槍距離掩體戰最好搵d可以特個頭上去就射到人的掩體用 2+3
V2B二三武都係機體上方開槍, 而一武就係下半身射出去
中近距離可以用一武, 回得快, 配埋2武黎用就算唔全中對面都無優勢
擦槍主要都係控氣, 有隊友幫手捉住對面就緊係最好啦
單對單就睇下對面有無刀, 如果兩部機都響空中V2B會有優勢, 有信心不妨可以試下空中擦槍
仲有好多野講唔完, 要自己玩返幾百至過千場先可以feel到, 近距離幾時用倒地爭取時間回氣
部野潛力高, 普通街場玩到極限可以一挑兩三個反勝都得

V2AB係好神, 不過都取代唔到V2B
1. 遲早改廢
2. 剪屬性無辦法俾近戰拳有埋身壓力

p.1 9分鐘的片, 控氣走位都有待改進, 睇上去似未玩夠200場, 見到剪機善用倒地炮回氣走人會好d, 無氣 = 做靶
唔知係錯覺定咩, 感覺近戰都係用自描多, 如果對面高速響你火神炮距離飛黎飛去可以試下手描
第一場感覺輸出太靠3武, 如果一開始跟拳機行輸出會好好多, 二黎又唔會倒錯地

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
ivanokok111 + 1 多謝分享

查看全部評分

回復 支持 反對

個人配點, 張相OK耐之前, 依家已經過左2000場

3血全防 EX技回氣, 為左令開技二時間更長, 近距離時回氣更快 ...
maurice 發表於 6-10-2011 21:38

已經更新了 多謝分享
回復 支持 反對

一日一次的推文權O_O
回復 支持 反對

一推再推~最後一推  跟住就由佢沉了
回復 支持 反對

樓主d機評我有追架
實在太仔细la
繼續加油oh^^
回復 支持 反對

樓主d機評我有追架
實在太仔细la
繼續加油oh^^
tjukaman 發表於 1-11-2011 21:32

原來有FANS>< 好感動-.- 意為沉左既早就無人睇 多謝支持唷^^
回復 支持 反對