查看: 16106|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 新手發帖:九陰真經Online,一個等極都冇得玩既Online

小弟岩岩註冊,唔係好識寫帖子,以下就係我個人既睇法

九陰真經,新一代既武俠game.我本身都好鍾意武俠game,再睇埋呢隻game d片同
圖,我就決定一定要玩
據我所知係蝸牛用3~4年研發,2009年已經完成,正常+埋d公測,2010年都出啦....
結果?2011年7月份都未有,好啦....呢d算啦...'
咁你起碼都要話比人知幾時出先得架?我之前上論壇搵曬資料,好多都問幾時出..但冇人答囉(因為冇人知)
好....以上都算啦
近排發現...個蝸牛出左d咩激活碼,收返你百幾蚊咩意思?
我連隻game都未見到,玩都未玩到,你就收錢?
小弟而家愈諗愈驚,知唔知我驚咩?我驚個蝸牛一係就蝸牛速度,再過4~5年先出隻game比你
一係就驚佢到時話冇得玩....

唉~....蝸牛呀蝸牛....你到底幾時先有客戶端呀?洗唔洗2012年12月21號之後?
你咁既態度...幾時出又唔講,我真係好想調 seven你啦,我調!!(有點激動了....冷靜..冷靜 )
我承認....你隻game真係唔錯...場景畫面都好靚,但你封測要測成世,咁幾時先有得面市>?

最後想問下大家知唔知佢幾時出,我真係好想玩,仲有隻game係咪要收錢?佢整左d咩激活碼..關唔關事?
回復

:lol
小弟岩岩註冊,唔係好識寫帖子,以下就係我個人既睇法

九陰真經,新一代既武俠game.我本身都好鍾意武俠game, ...
hoyuwtc9988 發表於 28-7-2011 09:03

蝸牛同你講:2012年12月21號 封測
回復 支持 反對

唉..
回復 支持 反對

買左激活碼咪可以參加封測囉
有傳聞話黎緊9月-10月開始封測, 為期兩個月
回復 支持 反對

小弟仲搵到d野...

http://www.【內容已被過濾 ... w/down.php?id=33217(九陰真經hk下載=冇)
http://www.【內容已被過濾 ... w/down.php?id=25660(九陰真經下載=有)

好神...香港冇得下,第二個唔知邊到既反而有
不過第二個而家都下唔到(我都唔知點解,起碼我下唔到)
但係大家留意睇一睇,有冇見到個下載次數?
有1010人下載左...咁代表咩?係咪代表個1010人可以玩,我地就唔玩得?
回復 支持 反對

車...咁我唔買
(點解打唔到網址既...)
回復 支持 反對

人地用咁多錢黎研發隻game你想唔用錢黎玩?
同埋佢遲出隻game係因為有新既想法加落去
e.g. 戰鬥既模式,自由度,奇遇模式等等既野佢係呢幾年都有增加新既野落去
而無等級模式係你所講既前幾年係無
大約係近年先加入去
你自稱話上論壇搵曬資料
但點解我睇唔出?
我上面所講既資料普通論壇都有,唔該你抱怨前之諗清楚
回復 支持 反對

人地用咁多錢黎研發隻game你想唔用錢黎玩?
同埋佢遲出隻game係因為有新既想法加落去
e.g. 戰鬥既模式,自由度,奇遇模式等等既野佢係呢幾年都有增加新既野落去
而無等級模式係你所講既前幾年係無
大約係近年先加入去
你自稱話上論壇搵曬資料
但點解我睇唔出?
我上面所講既資料普通論壇都有,唔該你抱怨前之諗清楚

我淨知道09年就見到隻game,已經好想玩,根住佢要咩封測又公測,我等
佢隻game整4年..09到而家又兩年,+埋就6年..留意,係6年呀!
仲有我上論壇所搵既資料,都只係幾時出呢一方面,你未睇清楚唔好亂回,ok?

我既諗法好簡單,就係想玩
其實隻隻game整完出黎都要咩封測又公測,都要一定既時間,呢 d野我都可以接受
但而家情況唔係咁..而家係得個等字,等..都算,但等左好耐都得個吉?算...我算
等咁耐都係想玩姐,好...咁你知唔知幾時玩得?唔知就唔好係到亂up

p.s:我發現左一樣野:
http://www.【內容已被過濾 ... w/down.php?id=25660
係呢個網我搵到九陰真經下載,好似係唔係hk既
呢個網而家係下載唔到(起碼我下唔到),請大家冷靜d睇下個下載次數同個發佈時間
09年發怖,有1010人下載左..係咪代表成隻game淨可以比個1010人玩?
呢樣都解釋到,我冇野講
回復 支持 反對

又出唔到個網既,,,

http://www.heha
game.com/view/
down.php?id=25660

回復 支持 反對

我淨知道09年就見到隻game,已經好想玩,根住佢要咩封測又公測,我等
佢隻game整4年..09到而家又兩年,+埋就6 ...
hoyuwtc9988 發表於 28-7-2011 13:24

你想玩就一定有得比你玩=.=?
回復 支持 反對