查看: 9608|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 更新内容...

關閉 [複製鏈接]
其實我諗大家都有feel到,
最近D更新真係廢到乜咁-_-''''
出來出去都係d商城活動
每日ge更新内容就係同你講乜野上架乜野下架=-=
除左一個月有少少新野出,真係勁無用(之前ge免費時裝唔錯,我都正左一set= 3=
泡菜ser可能連cheng隻3轉同出緊
我地e度連影都無隻......
真係好希望下次唔好再同我講又有乜叉減價:L
回復

要每次也知道別人全部更新了些甚麼,就別玩橘子了,去玩新幹線

這次更新有更新了分數排佈,知道是甚麼來嗎?
然而我想知道的是,樓主想每次更新有些甚麼?

我還記得以前雷文剛出的時候,沒推出時就一直有人在叫雷文甚麼時候能玩
推出雷文使用後,第二天,是第二天
就有人在叫甚麼時候有二轉,快點啦快點啦這樣
伊芙也是這樣,第二天就有人在叫二轉了,厲害吧

請套用名字格式,把想使用的人物套上去就可以了
回復 支持 反對

如果每一次更新都是推陳出新

那這遊戲就會變得枯燥乏味了

好好享受每一次更新的小細節吧..
回復 支持 反對

回復 2# 神秘的冷燕

你講得都岩 =]
但係e次都拖左差唔多3,4個月啦- -
另外...我e家真係無玩黑橙game(艾爾都無玩好耐
只不個係次次都見係D無用ge野好失望:o
回復 支持 反對

汁了它吧?
回復 支持 反對

回復 3# cla991053

簽名檔!!!好可愛!!!(啊!?
我們一起去天神小學參觀吧!
回復 支持 反對

其實唔理咩呢隻game更新D乜,其實有得更新已經算好,諗返我第一隻玩既game,彩虹島,根本已經唔係幾時有得更新,更新D咩內容既問題,而係有冇得更新既問題,所以艾光出左咁耐都仲有得更新你就已經應該偷笑.
回復 支持 反對

回復 7# applegon1641

咁我都知足常樂啦XP
(其實彩虹島係唔係楓之谷?
回復 支持 反對

回復 8# tom789726

唔同- -
回復 支持 反對

其實......知足常樂,比好多不定期更新的game,好好多架啦
只要耐心等,就會有出頭天(?)
「留得青山在,那怕冇柴燒」
希望樓主你5好因為e d小小問題,就5玩艾光
回復 支持 反對