打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

出生日期:1998-4-7(幫人問)
出生時間:夜晚
----------------------------------
出生日期:1999-2-14
出生時間:朝早
----------------------------------
出生日期:1998-4-10
出生日期:1998-7-1

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
chipmunk123 + 20 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

出生日期:199 ...
monokuro0404 發表於 14-4-2013 20:30

可唔可以講下你同呢3位係咩關係?
回復 支持 反對

回復 832# ~蛇仔~

fd尼
回復 支持 反對

出生日期:199 ...
monokuro0404 發表於 14-4-2013 20:30

1998-4-7 男
富上進心,肯努力以赴,非常積極,充滿活力,凡事都可以進步~
剛直堅強,有耐性,大智若愚,不拘小節,寬宏大量,有毅力,唔容易灰心...
自尊心強,肯腳踏實地,有道德,有責任感,重面子,有時候唔會咁易接受人地勸導...
一動一靜,喜與惡等等都非常明確,有D完美主義,會追求高品質既野...
缺點係缺乏應變,唔夠迅速,會有D頑固,唔容易妥協,雖然識得為人著想,但係有時候會有D多管閒事...
P.S.小心頭部面部易有損傷...

1999-2-14 男
溫和保守,設想周全,心思細密,有D頑固...
做事唔會消極,唔會輕率,好少感情用事...
對人熱情,有同情心,往往俾到人一種溫暖既感覺~
感情比較脆弱,喜惡明顯而且強烈,十分之重視人情...
肯蝕底,有情有義,好多時只係表現開心一面俾人睇,真實個面會收埋,有D雙重性格...
平實不急,會先守後攻,會堅持己見,唔容易讓步,但係自己又會經常思考...
缺點係凡事考慮太多,會有D猶豫不決...

1998-4-10 女
為人溫和有禮,富同情心,活潑,豪爽...
充滿活力,設想周全,心思細密,好少感情用事...
對人熱情,不拘小節,寬宏大量,好名,久耐性~
心思高曕,有鬥志,能收能放,多變化...
自尊心強,但係算係有情有義,有D雙重性格,較為多疑~
多愁善感,異性緣佳,易得伴侶疼惜,今年感情有波動
不過花酒不利,桃色害身,需要謹慎言行方可成功...
缺點係經常會猶豫不決,甚至會鑽牛角尖...

1998-7-1 女
頭腦靈活,多才多藝,機智善言,開朗樂觀~
獨立積極,理解力同吸收力都好強,但係有時唔係咁識表現,有時候更加好似冇左活力咁...
溫良,隱藏,有D神秘既吸引力,有D虛榮感,精力旺盛...
知進退,容易得人器重,容易適應環境,鍾意自由自在,唔怕獨來獨往...
天性豪邁,社交手腕了得,人緣好好,而且會力求完美~
但係會喜惡形於色,會將係咪真正既朋友分得好清楚,所以知心朋友唔係太多...
情感上既問題比較大,經常抱著不成功便成仁既心態...
缺點係容易自我迷惑,難以集中精神,容易消極咁妥協...

~唔準勿插~

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
chipmunk123 + 100 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 834# ~蛇仔~

全中
回復 支持 反對

回復  ~蛇仔~

全中
monokuro0404 發表於 16-4-2013 20:01

THX~
有冇唔準?
回復 支持 反對

回復 836# ~蛇仔~

佢地話無
回復 支持 反對

回復  ~蛇仔~

佢地話無
monokuro0404 發表於 17-4-2013 17:57

哦~
咁好啦,THX~
回復 支持 反對

再試一次

出生日期: 1997/11/26
出生時間: 6:58 a.m.

===================
有咩歌好介紹?

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
chipmunk123 + 20 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

再試一次

出生日期: 1997/11/26
出生時間: 6:58 a.m.

===================
有咩歌好 ...
cyusk00 發表於 21-4-2013 01:21

為人樂觀,有勇氣,堅強耿直,有熱忱,文武兼具,充滿智慧~
對自己既觀念會貫徹始終,有良好既領導才華,多數既事都會依計行事,做事有細膩既計劃,會知時而行動,識得掌握時機...
但係做事既時候會胡思亂想,會作最壞打算而感到矛盾...
鍾意自由自在,唔願受到任何束縛,所以有時候會會令到自己陷入兩難局面...
擇善固執,唔鍾意無謂既應酬,少融通,愛幻想,表面冷淡頑固,內心熱情有義理...
誠實,溫和,親切,可能會不平則鳴,平時可能會比較沉默寡言,但係一傾開岩傾既話題就會滔滔不絕...
正義感強烈,可以為左自己既使命感或者責任感付出一切,而唔顧自身既利益,直到完成為止...
缺點係有D惰性同埋任性,異性朋友又多,會令屋企人不安...
~唔準勿插~

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
RoyLo + 100

查看全部評分

回復 支持 反對