打印 上一主題 下一主題
收起左側

GTA之唐人街戰爭 (美) 有得玩啦

15# ∼>風<∼
唔係
回復 支持 反對

好好玩!找了很久,多謝!
回復 支持 反對

多謝分享 不過....
回復 支持 反對

之前係第2到down左
但係玩唔到
回復 支持 反對

THANX I WANT TO PLAY THIS GAME
回復 支持 反對

多謝分享  我都唔知幾耐冇玩過GTA -
回復 支持 反對

1# FUCIc  
17號先有,wo哥仔 = =
ryoson 發表於 14-3-2009 23:23

佢一定昆野啦,3月17先有
回復 支持 反對

GTAC 祕籍
武器包 1 - R ↑ B ↓ ← R B →
手鎗、警棍、霰彈鎗v2、M. SMG、突擊步鎗、渦輪、手雷。彈葯數均為999
武器包 2 - R ↑ A ↓ ← R A →
雙鎗、電擊鎗、霰彈鎗v3、SMG、卡賓鎗、火燄噴射器、汽油彈。彈葯數均為999
武器包 3 - R ↑ Y ↓ ← R Y →
左輪手鎗、電鋸、霰彈鎗v3、SMG、卡賓鎗、火燄噴射器、地雷。火燄噴射器為3000,其與均為999
武器包 4 - R ↑ X ↓ ← R X →
手鎗、毬棒、霰彈鎗v1、M. SMG、突擊步鎗、火箭筩、閃光彈。彈葯數均為999
(武器包開啟後會有提示警告,或許有副作用,未經證寑。建議最好不要存檔。)
防彈衣 - L L R B B A A R
健康值 - L L R A A B B R
通緝等級上陞 - L L R Y Y X X R
通緝等級降低 - R X X Y Y R L L
使用手鎗攻擊具有BOOM傚果- L R X Y A B ↑ ↓
晴天 - ↑ ↓ ← → A B L R
大晴天- ↑ ↓ ← → B X L R
陰天 - ↑ ↓ ← → X Y L R
雨天 - ↑ ↓ ← → Y A L R
大雨天 - ↑ ↓ ← → A X R L
颶風 - ↑ ↓ ← → B Y R L
霧天 - ↑ ↓ ← → Y B R L
回復 支持 反對

thank~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

CCCCCCCCCC
回復 支持 反對