打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ::: 電腦及遊戲系統問題討論區 (+2)

原帖由 cla991053 於 16-11-2008 12:58 PM 發表
有無人知美國vpn一個月幾錢 , 要順

買ip好過,一d都唔lag
美國ip $20-40
vpn唔太知道

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 yauhowai 於 17-11-2008 16:15 發表

買ip好過,一d都唔lag
美國ip $20-40
vpn唔太知道

用socks5如果無set destination會比較lag (我用e-border)
其實我本身都用socks5 , set左destination , 都幾順

不過GMS自從某一次Server Check之後 , destination IP 同 port 已經唔work
(set 左o既會入到login screen , 不過login唔到)
之後又無人發US socks5
最後咪走去用vpn-,-

其實vpn我覺得都唔錯
不過缺點係佢會套用晒成部電腦個connection ( 即係開咩online program 佢都會用US vpn去上 , 上返本地網會比較慢)
而且用免費o既話要好早搵 , 因為d位都ok少 , 好快比人搶晒
回復 支持 反對

系統問題

我玩左楓谷1個月到
我一開始玩冇咩事
但係玩左2個星期到就成日都一入就彈
再入就得番
不過有一二次入左幾次先得
有冇人可以解答我
(更新後就開始彈)

回復 支持 反對

我想問點解我一開MS就HAND機既(我系Vista機)
仲有...果個視窗化吾得woo-3-
回復 支持 反對

原帖由 花老爺 於 2008-11-27 21:38 發表
我想問點解我一開MS就HAND機既(我系Vista機)
仲有...果個視窗化吾得woo-3-

可嘗試以下動作
轉回Vista SP1、
更新顯示卡、
調較相容性、
及顯示器頻率.
回復 支持 反對

香港 楓之谷 問題

大家係楓之谷搵唔到我,因為我cpu有小小問題

我入楓谷時有個Not optimum mode.Recommended mode:1280 X 1024 60Hz 既野走左來

我唔知做咩..只係1分鐘後就黑左..玩唔到..

我一路係用1024*768既  仲係60Hz

人地話:你試試上網更新你張顯示卡的驅動程式
             nvidia: http://www.nvidia.com.tw/Download/index.aspx?lang=tw
我係用nvidia既..更新左張顯示卡的驅動程式

仲係唔得 (可能我唔識[[tyjp-5-4]] )

唔該留下言..說明我要點做

我冇玩楓之谷1個多月..我諗我本身可能120lv...我只係想玩番楓之谷

請你們幫幫手..[[tyjp-5-17]]
回復 支持 反對

原帖由 benson1993 於 5-12-2008 17:58 發表
大家係楓之谷搵唔到我,因為我cpu有小小問題

我入楓谷時有個Not optimum mode.Recommended mode:1280 X 1024 60Hz 既野走左來

我唔知做咩..只係1分鐘後就黑左..玩唔到..

我一路係用1024*768既  仲係60Hz

...

試下禁ms個營幕設定程式
開始>所有程式>gameania>楓之谷
之後你會睇到
之後禁no
之後佢會彈比你睇
睇到就yes
睇唔到就no
回復 支持 反對

玩唔到台版

玩唔到台版楓呀