打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創]三國遊戲系列(一)

原帖由 無名方士 於 19-10-2008 15:20 發表
你可以先設定閱讀權限

好在..我下載左了...偷步先...e家先得0.1 % =.=""[[yoyo_148]]
回復 支持 反對

不過由得你們la(我唔做種你們就冇得下載[[m94]] )
回復 支持 反對

原帖由 周伯 於 19-10-2008 16:40 發表
不過由得你們la(我唔做種你們就冇得下載[[m94]] )

唔好咁啦...最多我講對唔住囉-.-""
回復 支持 反對

我會如期做種,大家等下la
回復 支持 反對

原帖由 周伯 於 20-10-2008 00:02 發表
我會如期做種,大家等下la

話說- -你先前果4個種入面D野我都係度做緊種-.-...
姐係舊野呢個都有果D我都做緊種=.=...

話說個種做到咁多野-.-..搞到我部P3一開就HAND緊-V-[[onion_03]]

同埋點解唔用番方便小小的FLASHGET做種呢-.-...用果個BIT乜鬼整的話
用其他程式開檔的人會多左好多野的0.0...
你話你點解有8X幾GB但最後有成9X幾GM就係因為多左好多果D野0.0..
先前你三國網果4個種都無呢D野的0.0...

回復 支持 反對

原帖由 devilchung 於 20-10-2008 05:29 AM 發表

話說- -你先前果4個種入面D野我都係度做緊種-.-...
姐係舊野呢個都有果D我都做緊種=.=...

話說個種做到咁多野-.-..搞到我部P3一開就HAND緊-V-[[onion_03]]

同埋點解唔用番方便小小的FLASHGET做種呢-.-.. ...

第一,我唔識用flashget= =
第二,我開始做種時都是handhand地
原本我是想整(五),但是大陸方面話唔夠種/冇種,叫我出統一系列= ="[[m117]]
現在(一)-(四)還有幾多人下載
回復 支持 反對

原帖由 周伯 於 20-10-2008 07:46 發表

第一,我唔識用flashget= =
第二,我開始做種時都是handhand地
原本我是想整(五),但是大陸方面話唔夠種/冇種,叫我出統一系列= ="[[m117]]
現在(一)-(四)還有幾多人下載

FLASTGET有個指令係制作bt檔..之後選資料夾..咁就整到..
唔會似BC果個咁-.-...整多左幾GB野出黎..
回復 支持 反對

原帖由 devilchung 於 20-10-2008 08:09 AM 發表

FLASTGET有個指令係制作bt檔..之後選資料夾..咁就整到..
唔會似BC果個咁-.-...整多左幾GB野出黎..

太遲了- -,現在已經發佈左[[m100]]
回復 支持 反對

你們已經完成幾多%?
回復 支持 反對

話說..我每次一開FLASHGET就要等佢HAND好耐先LOAD完你個FILE=.=
回復 支持 反對