打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你覺得速度幾多先叫屈速

-v-''我覺得最屈速係 ae86 ..
當你睇到有ae86出現 ..
你可以休息下啦
回復 支持 反對

用GTR 追 =_________=
回復 支持 反對

原帖由 恩田赤﹏REC 於 12-5-2008 02:04 發表
用GTR 追 =_________=

AE86是無敵的
回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

法拉利夠唔夠 - -
回復 支持 反對

無啦啦講左去車既@@"..
而家講緊fs架[[m101]]
回復 支持 反對

想講G守G, F守F, C守C的話都差唔到幾多(PF守SF可能會難小小)
speed e 加野- - Mismatch左先會有優勢lor- -
唔知點解覺得個貼好冇point
無聊+冇point ge 問題一個= =

re: AE86 不是無敵的XD!
GTR 同lancer evolution開行TURBO一定快過佢,直路AE一定死得@@!

回復 支持 反對

我認為如果g打番差吾多lv既g'.
雖然大家速度差吾多"..但系如果你比正常速度多"..
1定會有d既優勝之處啦"[你走去加速度吾加3分"..
當然射3分冇咁準"..但速度1定會比其他人高
回復 支持 反對

97左右已經玩晒~!
回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

嗯"..
97已經好快"@@"
回復 支持 反對

原帖由 AlaNYip~ 於 12-5-2008 12:47 發表
我認為如果g打番差吾多lv既g'.
雖然大家速度差吾多"..但系如果你比正常速度多"..
1定會有d既優勝之處啦"[你走去加速度吾加3分"..
當然射3分冇咁準"..但速度1定會比其他人高

...你想發表的東西已經是一種常識..

就正如你加2蚊換左凍飲杯野一定唔會熱但係一定會比熱飲凍一樣= =""

係唔係好廢??不過意思係一樣的..

亦同樣..有優勢唔代表屈機..你唔會d水平差到同ce出卷條友一樣甘差掛..??

不過你講ge野都係一種常識...就正如打機你有3個鐘打我得2個鐘打你一定有優勢去勁過我= =""

so又係好廢...

其實你呢個post想人地討論ge野本身就已經好廢...所謂屈機係正常情況下是不存在的...

只有於條件差距上先會存在囉...c 對 g , c 對 sf 等等...

或者講你都唔係好明...

我真人解釋你聽...

我係一個正常智慧的人係屋企煲nba live 一日打10個鐘..之後搵個新手挑機我緊係屈佢機...

但係搵個同樣係屋企日日操8個鐘頭ge正常智慧的人打..我可能頂多win少少..未必屈佢機...

係fs game世界冇任何外來factor影響速度...

所以冇話一個定額速度係屈機的...只係比較下先有...

我都有講過~97速好屈..?? 對住個70速可能係..甘對住99速又點睇..?

P.S. 日本車都係行開啦...用911 sm你地-3-"
回復 支持 反對