查看: 23126|回復: 98
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南服大混戰

打手開名正身係咩啦

叫住記者但立場1D都唔中立
回復 支持 反對

近日南服大兜亂
由原本天龍王者同惡魔小隊同盟
變到天龍王者大戰惡魔小隊
1月14日惡魔小隊聯同星雨軒大戰天龍王者
先後打左3波戰事
先係鏡湖大戰再係蒼山連戰兩場
天龍王者節節敗退 連輸3場
其後不斷有0聲架戰鬥
但無任何集人大戰跡像
時至1月21日
天龍王者聯同老對手愛●弒殺 於鏡湖大戰E~LESS(惡魔小隊,星雨軒新同盟)
E~LESS 於11點在鏡湖集人 大約60人
而天龍王者+愛●弒殺 大約35人
E~LESS 佔盡人數 地形 守傳點優勢
但天龍王者+愛●弒殺 AC比較強
雙方勢均力敵
11點40~45分 天龍王者+愛●弒殺 強攻 E~LESS
雙方死傷無數
最後歷時大約1小時 由天龍王者+愛●弒殺獲得勝利
此後天龍王者同E~LESS 武鬥後 轉位文鬥
於喇叭頻互數至凌晨2點

之後戰事如何 雙方有任何變動 會於些帖內更新

南服記者 發表於 22-1-2016 03:40

原本呢篇野都幾中立,不過你之後個COMMENT呢?
人數相差20人以上
天龍王者+愛●弒殺創造一個奇蹟
天龍八部E隻遊戲 打群交就係要講人數
多3隊人既控技 可以話影響大局
好明顯E~LESS既指揮同合作性 好有問題
南服記者 發表於 22-1-2016 12:16

幾撚時由雙方勢均力敵天龍王者+愛●弒殺創造一個奇蹟
由勢均力敵講到天龍王同愛殺由劣勢打起
仲由你戰地記者變評論員?直接叫自己戰術大師啦不如
回復 支持 反對

第一星宿尼路你尋日都在場
自己好清楚點解輸唔洗人教啦
知你係第一星宿威晒啦
唔好出黎講廢話啦好唔好 ...
南服記者 發表於 22-1-2016 14:53

SOR9尋日果個代玩,我唔知你地乜柒事

你的確唔中立,由勢均力敵講到自己劣勢

打手上黎樂古咪要開新AC囉

天龍王定愛殺,報名啦,報完名咪大家知道你真中立定假中立囉,呀戰地記者
回復 支持 反對

唔好笑死人 輸左話代玩
不過多你一個唔多 少你一個唔少
南服記者 發表於 22-1-2016 15:08

唔好笑死人 輸唔輸 關我鬼事?

係你地天龍王班人先視天龍為everything

掉百幾萬落去仲幫天龍打工咁由朝刷BOSS刷到晚

不過話時話,記者哥你終於老羞啦?唔係一直強調自己中立講事實

越嘴炮越暴露自己係偏向邊一邊WO
回復 支持 反對

第一星宿係多D偉論
南服記者 發表於 22-1-2016 15:19

偉論多得過你地天龍王同愛殺?

用D歪理就當道理

打手話自己記者

打手咪打手,冇乜人怪你地,認左佢咪算
回復 支持 反對

唔通個個你地24小時人在咩
打機當返工 傻的嗎?
逆天影片 發表於 22-1-2016 16:17

做咩咁講你親家,你親家24小時捕住D野外王架WO
回復 支持 反對

有時真係唔明你地 輸唔起未唔好打囉
愛殺輸左咁多年 都日日打緊
你地輸1次半次 就叫晒救命
話人地好一齊打你地
你地又唔諗下 點解比人打
惡小 E D咁既人不嬲打開就唔洗講
星雨軒E D長頭草就更加要打
你地可以當自己好正義
打倒霸權

我就當娛樂下
唔洗講到人地 話你地輸左 係錯咁
尋晚成60人都輸成咁 真係要檢討下
係未要再搵多D人開AC先得
逆天影片 發表於 22-1-2016 15:58

由你地清和平幫開始就為自己搵藉口,咪又係當自己好正義,好有道理

要殺咪殺,直接少少講句,係清你和平幫,唔滿意咪打番轉頭

我覺得咁樣你就威威啦,真小人好過偽君子,清人就清人,又要搵藉口話D人偽和平又剩

到E家幫自己吊左2,3年嘅天龍王,又搵藉口敵人嘅敵人就係朋友,打長(牆)頭草

你兩個幫蛇鼠一窩都係全SER人都睇到架啦,認一句,做個真小人咪算,懶係野咁搵藉口打呢度打果度,呢D咪係比人抽稱位囉
回復 支持 反對

第一星宿又9UP
都難怪你地輸 有第一星宿係到 想唔輸都難啦
逆天影片 發表於 22-1-2016 16:28

我就真係每隻字都事實啦

天龍王果幾件唔係24小時捕住野外王?都唔洗我再多講,想知嘅咪黎南SER望下D野外王邊幾個名打晒,有冇和平幫人打王
回復 支持 反對

由世族開始仲有和平幫?
個個星期守住個城 果D都叫和平?
唔好咁傻啦
而家係清你地咁又如何
非我族類其心必 ...
逆天影片 發表於 22-1-2016 16:46

你地唔好扮咩由世族開始先清人我QUIT GAME果陣世族就未開始嘅,果後時間你地都已經係清和平幫
回復 支持 反對

講到自己真係好和平咁 你之前係邊面 你自己好清楚啦
第一星宿
逆天影片 發表於 22-1-2016 16:47

我之前係邊面,我之前係前憎愛殺,後厭天龍王嘅愛殺一早做左南SER過街老鼠,唔洗解釋
天龍王有班口賤蝗蟲高層全世界都知
兩個幫都係南SER過街老鼠,岩啦,E家咪臭味相投囉
回復 支持 反對