打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 龍紋出左後 逍ser最新勁人狀況 及逍ser兩邊打交為何會win會輸

關閉 [複製鏈接]
回復 3# 誇時代

武當如封佢 兩次收工 80-90萬掛 得3個人打佢 有一個係呂亙
回復 支持 反對

我係逍ser天國盟玩開 龍紋出左後 我地見到keikei全7石再升埋龍紋 血量應該幾可觀.但係總有其他門派 糸win果 ...
200863 發表於 9-2-2014 01:23

唔怪得你地天國盟,打左咁多年都係輸,明明係你地班人唔團結,
個個都要話事做大佬,完全冇一個人可以揸FIT,到而家輸到放號企城送刀
,都唔肯認真檢討吓呢D問題,淨係識踩底人地 抬高自己,自認有咩用,公認先最實際......

你講到龍紋咁緊要,你有冇諗過,D人收左你地D號,一定入到剎盟刷龍紋架,咪放號害人啦....

PS:你開呢個POST,真係POST出黎賣廣告囉 =.=!
回復 支持 反對

回復 1# 200863

仲有唔好忘記,天龍係一隻群體既GAME,你地天國既號,只可以入校場隻揪,
我地剎盟,唔怕死,唔怕跌經,人少打人多,都打左幾年,呢樣係你地輸既其中一個原因,
龍紋對大家係有幫助,但唔係龍紋幫我地贏逍SER返黎,係而家既天國盟幫我地贏返黎
回復 支持 反對

個個都要話事做大佬,完全冇一個人可以揸FIT, ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 18:56

槍霸 無龍紋果時 你係樂古吾係講 咁多年同我地打 打到呢家抖兩個月吾得既咩 你地無龍紋果時點輸法 你吾好同我講吾記得 至於你話你地吾怕趺經 吾怕死
吾好意思 暑假你比聚果班4石人打 你d人都當睇吾到 我吾覺你地好團結
回復 支持 反對

回復  200863

仲有唔好忘記,天龍係一隻群體既GAME,你地天國既號,只可以入校場隻揪,
我地剎盟,唔怕死 ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 19:12

對大家有幫助 你地個keikei吾係升滿龍紋 成班人糸到擦鞋既咩 我地d號 放比你 係因為係你地到收番尼 收完番尼 覺得廢咯 咪放咯  問心果句 你地無龍紋升既 夕陽果班人會幫你咩 人地咪一樣照問我地有無位入同你打
回復 支持 反對

回復  200863

我地剎盟,唔怕死 ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 19:12

比下d例子出尼 我地邊個放號比你升龍紋  艾斯白花吾玩都吾會同你地玩啦 你估好似夕陽班人咁咩 有事比你地打就嗌天國 無事就搵剎神升龍紋 正一牆頭草
回復 支持 反對

個個都要話事做大佬,完全冇一個人可以揸FIT, ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 18:56

你話我賣廣告  一糸係你地盟 各個門派搵個出城打啦 我地無人同得可7同keikei比 搵其他出尼比下

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
蘭鈴 -3 4連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

槍霸 無龍紋果時 你係樂古吾係講 咁多年同我地打 打到呢家抖兩個月吾得既咩 你地無龍紋果時點輸法 你吾好 ...
200863 發表於 9-2-2014 19:21

暑假唔夠打,我地認架,你要清楚,我地暑假輸既係,我地D人悶到放哂號,冇人玩,
暑假期間,我地有好多人玩返,你地就開始唔夠做.....

嗰時唔夠人,我比人打死,都唔想D人陪我地囉,同團唔團結冇關係,
唔通你而家可以吹到3隊人同我地打咩.....

你開十個POST話我地散沙都冇用,都話左,公認係最實際....
回復 支持 反對

搵人同turnturn打下ma 我驚你個keikei都比佢磨死咋 溫都話比turnturn磨死 叫你個最愛開隻godlike出尼打下啦
回復 支持 反對

暑假唔夠打,我地認架,你要清楚,我地暑假輸既係,我地D人悶到放哂號,冇人玩,
暑假期間,我地有好多人玩 ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 19:30

槍霸 比d例子啦 暑假後除走班龍紋狗 你有邊個番尼同你玩
你地個女休吾糸日日企校場既咩
三仔 暑假就糸到 吾好話佢之後先番
回復 支持 反對