打印 上一主題 下一主題
收起左側

[SDVX] Sound Voltex情報交流post [2月27日:4首KAC募集曲,Pop'n PB復活]

大家點睇?
回復 支持 反對

近來的新曲會唔會出得太濫呢...
btw,

終於拎到七段了,中間嗰首野扣到差d死....
回復 支持 反對

恭喜!freaky freak算係14強,個人認為係七段最難関。
XJX 發表於 3-9-2013 17:31

玩完freaky freak得番10% (汗

好在首櫻反我之前練過黎....

TYCOON好難啊...(望向八段

無疑第一首已經會死
回復 支持 反對

今日新八段已出,比以前簡單,可以試下。
XJX 發表於 5-9-2013 17:47

新的七段一take 就過左{:15_781:}
反而新八段....見到最後有cirno break真係冇咩信心

[送死mode]

[/送死mode]
回復 支持 反對

今日走去挑戰兩首新的INF譜面

EXH係14,INF都係14?!這不科學(謎之聲: 某INF譜LV15,但EXH係LV8,更不科學吧

其實即係宇宙戰爭,開幕左右出張苦手,側埋一邊扭VOL更加異常苦手,唔知點解一斜左就扭唔好

一下子就跌到0% T^T, 後面都補唔切呢

另一首EXH LV9, INF LV14

白制的長押....黑制的單押,我依然唔係好慣,當一時左右事但一半的白制同押(即係1+2或者3+4白制)

只要呢個同單押的黑制接連出現真係好confused

==============================================

今日打呢兩首INF,點解兩首INF的clear rate可以高過EXH的clear rate wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww?
我很喜歡那個title

最左方根本就是戴著RASIS假髮的クプロ 才不是RASIS
騙不了我的

==================== ...
Torchic╳小火雞 發表於 13-9-2013 00:14

偽娘無誤(逃
回復 支持 反對

上面係DEADLOCK先至岩

DEADLOCK配Black Y,多麼正的組合呢
回復 支持 反對

我好感動....終於俾我過到了,明明打段位都過唔到

我諗前前後後都打左10幾次

相比起其他曲黎講算係好多
回復 支持 反對

等下Σ(´д`;) , 我玩SDVX都好似玩左一段時間, 雖然之前的連動令我少玩

但係近來jubeat靜哂,Rb解哂,先至走去碰SDVX

舊歌一堆解極都仲有,新歌卻不停咁出,仲要首首都咁貴

依家煩惱緊點樣喺59秒內盡可能去解舊歌,極限禁到4首ლ(╹◡╹ლ)
回復 支持 反對

得閒清下下面d段位賺Blc先....話說一分鐘開6首是都市傳說?!

不過凡親POLICY BREAK的曲我都係過唔到的...真係OTZ

先唔講那鬼畜的VALLIS-NERIA

I'm so happy過唔到, Playing with Fire衰後半部

更加唔計PON的LV15

====================================

btw,唔知大家用緊咩ICON呢
回復 支持 反對

GUMI

====================================

發現把HS調高了之後
很多歌也打到了...而且不只是純鍵盤曲
...
Torchic╳小火雞 發表於 26-9-2013 21:48

點解會有張完整的ICON圖...莫非利用權?
回復 支持 反對