打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] (集思廣益)gameone已死 入尼諗下計自救

你指清古 令新手冇位企? 定90場狂清?
化合物 發表於 16-10-2012 22:42

其實吾止.
成日郁d就用小喇叭問候人地屋企人
蝦d和平幫.以為雪原佢自己1個人食哂.邊個入去採礦就殺
回復 支持 反對

基本上冇得救,除左有其他代理買先有返生
回復 支持 反對

垃圾gameone又唔出d咩新活動
就算更新都係比d蛋我地抽
都唔知邊個發明
遲d又出個咩真元.又食點so sad
日日上線就係企城放ac/掛機打怪
So Sad
遲d都世界末日
唔玩88
回復 支持 反對

其實我想講 gameone個名譽喺天龍打返黎囖 想當年 未有天龍果陣 你講go卡人地都唔知喺乜啦 自從07年收購天龍港服代理權之後 gameone先開始慢慢有知名度 但咁多年gameone d作風真喺,,我都費事講 根本就喺一個無能力+騙子公司 人地某d玩家用血本換返黎d石 比你幾粒蛋搞到失嗮平衡 其實你地有無用過個腦喺諗呢樣野?一次半次當搞活動就算啦 一無錢就搞呢科 想點能樣? e+仲要d蛋連石都唔比人中果隻 作為一間遊戲公司gameone真喺好失敗囖 家下搞乜9陰真經 未開服果時比d人吹到鬼死咁勁 試問蝸牛game會好玩咩  e+睇返 入到去有邊一點比得上天龍?話到尾 都喺天龍好玩 但gameojne你就當天龍d玩家喺搖錢樹囖 更新你又唔更 日日就喺出蛋出蛋 仲要廢果隻 唉 樓主講gameone好似強國咁 我真喺十分認同 我愛天龍 但我唔愛gameone囖 就好似我愛國但唔愛...
回復 支持 反對

冇左天龍....
g1食塵啦,
黑橙代理都可能好過g1
回復 支持 反對

天龍系1隻好有潛力既game,
系國內消費榜排第三 ..
搞埋哂d轉蛋搞到成隻_服咁..
你可以話中國多人,
咁香港小人咩?..
天龍1開戈時 ..
有幾多人玩 ,大家有眼見 .
基本上更新得好, 一定可以keep住d玩家 ..
只系自己搞衰隻天龍,
有錢5識搵, 真倒米 ..
回復 支持 反對

賺錢應該細該細水長流 長做長有先得架麻
下下出蛋想搵快錢 真係5洗再有人玩洛下
回復 支持 反對

我見意集體去 北角 靜坐 加 絕食 好D起碼唔洗等下年動漫節~
又或者狂打 電話 電郵 FAX 用訊息攻擊~
又可 ...
CALVIN-CHOY 發表於 17-10-2012 00:17

我覺得應該搵黑客入侵gameone公司
將入面d野改晒佢
幫佢更新下...
回復 支持 反對

我覺得應該搵黑客入侵gameone公司
將入面d野改晒佢
幫佢更新下... ...
bbken520 發表於 20-10-2012 18:45

係邊到搵黑客先#8
回復 支持 反對