打印 上一主題 下一主題
收起左側

[IIDX] [三原色] 隱藏曲簡介v2.9 要全世界一齊打的最終BOSS

大致上明白了
不過速度可以設為5.73那麼高嗎?
我印像中好似去到4還是5就沒有了 ...
Torchic╳小火雞 發表於 13-10-2012 20:01

如果用轉盤微調最高可以上到去10.00
   Btw  今日開左s!ck..  打完之後既感覺係好難.....
回復 支持 反對

太陽神 度胸兄弟是指......

DJ Mass MAD Izm + L.E.D.+ wac嗎...?

48 分皿...(抖..
回復 支持 反對

講真.. 睇完之後真係覺得573 搞乜

今代開Boss Folder 同OME 個條件低到好離譜...

18 冇boss folder 都算係咁  19代....靠dellar 做人..已經叫容易..

但係今代真係.....   雖然話就係可以多d人打Boss Folder ,OME

但係都唔駛個條件低到咁離譜...   

真心覺得今代咩事..
回復 支持 反對

竟然今次既LB 係DMGF.. 仲要係DAY DREAM

真係估唔到佢...
回復 支持 反對

4. 店鋪的被登錄人數越多就越難解。
 所以mk88在這一方面來說應該是重災區。
Torchic╳小火雞 發表於 21-3-2013 17:01

其實荃金和VZ 也算是重災區的說....
不過今日係荃金打過一陣   見到那坑爹的血量條只減了1/9 左右...

什麼時候才能解完啦 (翻桌

不過  為什麼冥大POST 的圖會一堆 滿 的wwwwww

還有...

這裏可以更改攻擊怪物時所說的說話哦 (笑
回復 支持 反對

話說原來我之前登錄左喺VZ

喺荃金解歌會唔會好慢呢?

另外睇唔明隻BOSS的血量,哪有血量嗎? ...
六神綱 發表於 13-5-2013 23:11

我諗荃金係全港解得最快既機舖黎...
回復 支持 反對