查看: 14793|回復: 143
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》皇牌機師回歸之戰

關閉 [複製鏈接]

香港版《SD高達Online》全新9月份版本,將為各位玩家帶來更激烈的全新戰鬥!相信各現任高達機師早已磨拳擦掌,接受挑戰!而昔日的高達戰友們,不管你退下戰場多久,「營運基地」這裡將永遠都為你預留一個位置;曾經合作無間的戰友、曾經共同研究操控技術、共同破關的夥伴們,都一一在等待你的回歸,延續最初的信念,延續戰勝時最輝煌的一刻!

現在各位機師只要達成項目的指定條件,將會獲得不同程度的豐富獎品!而100%完成任務的玩家,更能獲得「機體格納庫、鐵球(鯊魚式樣)、100%強化核心(OC6),防爆核心」等的大獎!所以各位機師記得爭取完成任務,目標!最高段位的獎勵!

活動對象:《SD高達Online》駕駛員
活動開始時間:2012年09月22日  00:00
活動結束時間:2012年10月06日  23:59

活動規則:
1.玩家必須於1天內上線進行最少15場有效的對戰,當天才能判定為有效日數!
2.如玩家累積對戰到指定日數後(無需連續),將可獲完成日數對應的獎品。(如玩家於9月22-23日以及10月04-05日每天進行了 15場有效的對戰,那該玩家的有效對戰日數為4天,該玩家可獲4天有效對戰的對應的獎品!)
3.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果將不多承認,一經發現將嚴格處罰。
4.官方保留本活動的最終決策權!

特此公告!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
小湊 + 5 第一名喵

查看全部評分

回復

正ar.....送機庫
回復 支持 反對

香港版《SD高達Online》全新9月份版本,將為各位玩家帶來更激烈的全新戰鬥!相信各現任高達機師早已磨拳擦 ...
〝小趙﹏* 發表於 18-9-2012 11:12

個結束時間10/5定10/6 :L
回復 支持 反對

OC6粒野都係其次 機庫先重要
回復 支持 反對

good 送機庫 Gameone終於肯送d 有用嘅嘢

鯊魚球好多人應該有 不過我冇;P

今次活動唔錯 (前提係真係派到俾人 唔會派少派錯)
回復 支持 反對

嘩計埋HF15場個人+6場簽到任咁我咪全日都5得閒:o
回復 支持 反對

我驚我打完15日之後
佢派既係2,3日既獎品炸
回復 支持 反對

到時唔知會唔會白做或者派錯呢:lol::lol:
回復 支持 反對

十五日十五場 但獎品實在太吸引
回復 支持 反對

改番0岩個日期啦, G1為左留住舊玩家呢次都下左d本錢

不過我想講沙魚旦波波已經唔再吸引, 因為好多舊玩家都有啦 :Q

港服好似冇送過機庫, 今次唔知係唔係第一次 :)

除左機庫, 仲有100%oc6都好吸引 :loveliness:

不過唔該gm解決左對戰d人好多都用加速器的問題先, 咪舊機玩家比人拉速拉到lag都lag死 :curse:

回復 支持 反對