打印 上一主題 下一主題
收起左側

[已處理] 真心求解答

關閉 [複製鏈接]
點解閃靈巨批godoslaw份申請表
申請通過,
由於申請人情況特殊,試用期為永久,直到動漫版主認可
否則會在途中不作通知除下其職位

通過又唔比見習版主佢做 咁等同於比個建議該區既版主實行有咩分別?
會唔會多此一舉左 點解唔一句 叫佢同該區版主合作睇左有冇成效先再決定通唔通過

如果動漫版版主一直無通知你佢通唔通過或者暫時唔比佢通過 咁godoslaw 又點知自己係真係版主定唔係版主?
你咁樣即係拖人渣喎 我當godoslaw有熱心遇到咁既情況 乜熱心都拖到無哂喇

念在申請人對樂古過往支持,加上其熱誠.
破格出任見習版主一職

原來支持一直上樂古同熱誠就可以申請通過
但我見唔到申請人有咩熱誠 過往動漫版佢無貢獻過 留言我睇到係好少
咁算唔算係比個版主位佢繼續留佢係度? 真係有望你可以答我
回復

re滿天星

菜蘭嘆世界
暱稱:         桜花雨
自我介紹:         200 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼
MSN:        
用戶組: 樂古百曉生 Rank: 28Rank: 28Rank: 28Rank: 28
回復 支持 反對

首先,今次事情比較特殊,為左息除會員們疑慮
因此有必要回應.

特別想各位注意一點,
今後我不會參與有關god ...
閃靈* 發表於 3-8-2012 02:22

[認真]回答我#1問題先 我想知既唔係呢D 你篇野我已經係版主區睇過
通過又唔比見習版主佢做 咁等同於比個建議該區既版主實行有咩分別?
會唔會多此一舉左 點解唔一句 叫佢同該區版主合作睇左有冇成效先再決定通唔通過

如果動漫版版主一直無通知你佢通唔通過或者暫時唔比佢通過 咁godoslaw 又點知自己係真係版主定唔係版主?
你咁樣即係拖人渣喎 我當godoslaw有熱心遇到咁既情況 乜熱心都拖到無哂喇

第二 又係你升佢 而家又話之後落黎升定降唔關你事 咁你即係"闊佬懶理"? 拉完人落水之後自己置身事外
回復 支持 反對