查看: 27010|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [亞辛介紹/技能測試] 如果有關於亞辛的問題 可以先進來看看

關閉 [複製鏈接]

[Grand Chase] [亞辛] [冠軍雷神] 打王片段
我發覺冇裝既我 係打唔到任=.=
打得好差...

先簡單講下ASIN
唔會再出其他轉 因為

上圖技能 就已經係轉職

到20級就要學既技能 學左就會開始有能力加

20LV = 1轉 三圍+100
40LV = 2轉 三圍+250 爆擊+1%
60LV = 3轉 三圍+500 爆擊+2%
80LV = 4轉 三圍+??? 唔知加唔加

至於學技方面

亞辛學習技能上限為160SP 每招學習為8SP
第1頁[主動技能]所有技能都可以學習 (共128SP)
第2頁[秘訣]三揀一 其中一路線學習(共32SP)
                全學(共96SP)所以係冇可能學哂

[打任]必學點穴,尤其LV3點穴(對怪物持續傷害)
   加上扣防效果很可怕。

[對戰]建議學第三行(隱藏效果JF技能),
   第二行都可以(隱藏效果爆擊)。

[台服未開放][秘訣封印技能]為0SP,所以唔洗怕學唔到

[50級]增加MP上限 : MP格數上限增加1格
[70級]自身強化 : 特殊技能:數秒內,使自身攻擊/防禦上升,期間不能恢復MP能力。
[80級]秘術-冰雨 : 只能在AP技能系統發動技能(無法MP集氣施放技能)。
          啟動技能時把敵方吸引過來造成傷害,
          並且產生冰雨造成大範圍攻擊的技能。(消魔量4格)

ASIN - 寵物篇
魔力恢復量比其他MP角色低很多

ASIN - 技能測試(無文字版)
使用方法 圖中的操作已教
而且圖片中有說明效果 所以不多講
而部分技能 自行對比傷害輸出率

4級技能 點擊進入YOUTUBE觀看

24級技能(未強化效果) 點擊進入YOUTUBE觀看
24級技能(60級強化效果)  點擊進入YOUTUBE觀看

36級技能  點擊進入YOUTUBE觀看

40級技能  點擊進入YOUTUBE觀看

44級技能(除左普攻外還可以跳關)  點擊進入YOUTUBE觀看

52級技能  點擊進入YOUTUBE觀看

56級技能 點擊進入YOUTUBE觀看

60級技能 點擊進入YOUTUBE觀看

68級技能(未強化效果) 點擊進入YOUTUBE觀看
68級技能(60級強化效果) 點擊進入YOUTUBE觀看

72級技能 點擊進入YOUTUBE觀看

76級技能 點擊進入YOUTUBE觀看

評分

參與人數 2樂點 +20 Bravo! +2 收起 理由
taxitaxi7 + 1 3圍?
小雪冰 + 20 + 1 3圍

查看全部評分

回復

點解吾用G技既無敵1秒時間黎擋技呢= =?
回復 支持 反對

我無視左招技-_-
回復 支持 反對

5字評語...
此風不可長..
再係咁我真係連樂古都懶得黎
回復 支持 反對

ASIN 後邊有3行技
用 邊個好d ??
回復 支持 反對

二轉先係三圍+100攻
三轉先係三圍+250攻 1%暴
四轉先係三圍+500攻 2%暴
回復 支持 反對

點完穴之後下下都係爆擊-.-
回復 支持 反對

回復 6# hj1op2

ASIN 唔同其他角色
佢20LV當1轉 就開始會加能力

回復 5# bbq93629
打任一定用第1個
但對戰2/3都OK 但3係會比較好
回復 支持 反對

打怪  被動技點 點晒點月 應該無問題呀可?
如果點月+所有技能SP夠唔夠點晒?
回復 支持 反對

回復 9# o千千o

第1頁個可以學得哂D技
第2頁3揀1 其中1行咁學
回復 支持 反對