查看: 2255|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [送GO點數獎勵計劃]活動暫停將更新玩法

關閉 [複製鏈接]

暫停活動中(待更新)
敬請期待
[送點獎勵計劃]
活動原意:
1.鑒於近期天龍版發現很多的提問帖,所以試推本活動。
2.希望可以帶動討論氣氛
3.幫助新手儘快融入天龍八部遊戲
本活動適於本版所有帖子中,只要是幫助會員就會計算在內。
例子:(帖子數量最小15篇以上才會派發點數)
結算方法:
會員A 帖量50(GO150點)
會員B 帖量49(GO150點)
會員C 帖量48(GO150點)
會員D 帖量40 (樂點30)
會員E 帖量30 (樂點30)
會員ABC將會獲得點數獎勵。
***結算將會以帖/留言作單位***
版主將會在每星期日結算,選出最多帖量的三位會員
活動獎勵:
1.勝出者將會獲得一張GO-150點(名額3位)
(如果活動反應熱烈,本人可以考慮加碼)
2.落選者也不要灰心,所有參加的會員都會獲得30樂點獎勵。
3.獎品以PM方式派發(每星期一9:00PM發送)
參加格式:

1. GAME名:
  2. 解答性的回帖:(貼出鏈接+樓數)
  3. 教學性的發帖:(貼出鏈接)
複製代碼

例一
GAME名:小明
解答性的回帖:
1.http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4350937&rpid=33642726&ordertype=0&page=1#pid33642726   4樓
教學性的發帖:
1.http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4350505&extra=page%3D1
注意事項:
1.參加者請不要在本帖中重複發帖
2.請使用編輯帖子加上
3.所有回/發帖必須稍有素質
4.禁止洗帖
請大家踴躍參與

若會員對本活動有任何的問題,歡迎以短消息聯絡各天龍八部2版版主。
一切最終決定,以管理員、超級版主及天龍八部2版主為準,各會員不得異議
回復

你話我知 1200元寶有何吸引力?
回復 支持 反對

相比樂點已經很好了
回復 支持 反對

回復 2# 呆乂呆

自己出錢...已經好好啦=_=
回復 支持 反對

其實個人認為版主自己比錢出黎做獎勵已經幾好 -v-
但係我覺得有時..一d版規會唔合理
不過支持各版主!
回復 支持 反對

其實個人認為版主自己比錢出黎做獎勵已經幾好 -v-
但係我覺得有時..一d版規會唔合理
不過支持各版主! ...
eggplant 發表於 16-5-2012 22:23

歡迎提出意見;P
回復 支持 反對

歡迎提出意見
5567 發表於 16-5-2012 22:24

絕對會
1)-我覺得扣分同加分可以睇齊d 成日扣3分加得1-2分
2)-有d用家既意見我相當認同 "唔分析下究竟係發佈,定係其他用途   總之一見到就扣"
3)活動既創意很好 但係有d吸引性唔大
4)有d絕對完全無意義帖-"情書-----致獨孤寧珂(北ser)" <-可能不實 我認為絕對需要封帖 我無法理解e個帖存在既意義!

好多版主都好用心 0v0 希望你地成功帶動天龍樂古!

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
5567 + 15 多謝你既意見

查看全部評分

回復 支持 反對

絕對會
1)-我覺得扣分同加分可以睇齊d 成日扣3分加得1-2分
2)-有d用家既意見我相當認同 "唔分析下究竟 ...
eggplant 發表於 16-5-2012 22:32

人地開貼表白你話人冇義意
回復 支持 反對

雖然成日比你封帖
不過你作為一個版主的熱誠
令人佩服
回復 支持 反對

人地開貼表白你話人冇義意
呆乂呆 發表於 17-5-2012 11:43

佢開貼表白我支持 但係女主角唔出現已經冇咩可睇性啦
佢矛盾到喊 意義在那
回復 支持 反對