Gameone取得《闇三國Online》港澳台馬拉運營權!

查看數: 11697 | 評論數: 4 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 7-10-2011 01:36

正文摘要:

Gameone取得《闇三國Online》港澳台馬拉運營權!   Gameone.com(智傲集團)於2011年10月4日正式宣佈,與「杭州電魂」合作,正式授權取得《夢三國Online》香港、澳門、台灣、馬來西亞地區運營權,並宣布改名為《闇 ...

回復

遊俠翔 發表於 10-10-2011 02:51:50
回復  遊俠翔

唔係好明=.= 整令d唔好咩 用衰都冇心情玩
頭髮起角 發表於 8-10-2011 01:44

黃月英本身係一個醜女黎,歷史上係咁
呢d都唔重要

不過佢用得呢2個又唔明點解佢唔用埋冢虎

其實我吐糟點係月姬- -月神族orz

頭髮起角 發表於 8-10-2011 01:44:26
回復 3# 遊俠翔

唔係好明=.= 整令d唔好咩 用衰都冇心情玩
遊俠翔 發表於 7-10-2011 02:54:28
其實我想吐糟呢隻game好耐..
黃月英唔醜樣都算..佢幾時多左個檔叫月姬.....
改到佢用魔法不如比番機關佢用.....

打得機多真係會有人以為呢d係真- -
心穩 發表於 7-10-2011 02:51:30
又係信長類型既game
快速回復 返回頂部 返回列表