打印 上一主題 下一主題
收起左側

[香港] 你地信唔信Mr.抄歌?_?

我鍾意左bon jovi 3年鳥 我1開始未聽上網mix埋1齊果隻, 我就咁聽MR tam 我以為中文版黎嫁. 講真囉 其實It's my life同個首Mr tam 有小小唔同 副歌1開始基本上1樣 其他唔同, 但係首零時起哄真係好離譜, 個key又1樣 真係想知佢地點解析,有邊個band作野自已原創可以同外國d band 首歌係差唔多咁嫁, 你心有靈西都無可能連西兩對band掛, 所以Mr 抄歌就肯定的 佢地e家唔認,只不過係想令自已黑人憎d姐,遲d真係有晒證據既話 我驚佢地洗碗都無得做 人品咁衰
回復

回復 14# phil1024

你睇下....兩首混埋1齊 1樣咁滯 我係bon jovi mr收得皮啦 首Mr tam又作得不知所謂..........
回復

回復 16# 幻。夙

@o@咁奇怪?? 佢Mr tam副歌根本就1模1樣, 但起零時就差唔多成首都係 可能係因為零時比較嘈 原曲就靜d, 不過呢 Mr呢對野 無乜rock既味道,聲又唔靚,同埋果d隊員都好似草咁,襯住個alan, 都唔似隊band,個個樣都鬼5馬6, 開演場會又扮到成隻鬼咁, 我都唔明 入黎聽歌姐 香港個個都係成隻鬼咁 d衫又樣樣衰衰 -,- 又唔係賣肉, 不過講返正題, 兩首歌都真係好似 我真係想睇下遲d爆煲 Mr班友仔點落台
回復

回復 19# 幻。夙

-0-呢d咁高深既樣都未識住 但係mr...真係好唔掂
回復

回復 21# 幻。夙

唉 作曲果件粉餅 1個人衰左 搞到全隊都變晒好cheap咁,其實諗深1層, 作果條友真係有d問題喎 其他隊員唔關事
回復