打印 上一主題 下一主題
收起左側

~~人渣仔影片集-新增:瘋狂射擊狙擊-渣古加農(11-4-11)~~

頭像被屏蔽
回復 281# 卍軒少爺卍

哦= =!
回復 支持 反對

大家睇下拉,拍左好耐架!!
回復 支持 反對

2010年最後大作真係好好睇,
但係如果有埋gp02a核爆完斬gp01fb,
最後一齊爆就好睇@@
靈格斯爆機都可以加上去@@
seed我覺得可以加打敗天意高達
回復 支持 反對

2010年最後大作真係好好睇,
但係如果有埋gp02a核爆完斬gp01fb,
最後一齊爆就好睇@@
靈格斯爆機都可以加上去 ...
avin0072 發表於 31-12-2010 16:47

多謝你嘅意見,下次我地會參考你嘅意見.
回復 支持 反對

回復 284# avin0072

我想問下靈格斯係點爆機= ='
    仲有SEEN果到自由係爆左天意...
回復 支持 反對

回復 286# 人渣仔

坦白講...我確實無睇馬沙之反擊...= = 但係以前玩機戰, 玩得多, 記得靈格斯有幾招爆機
http://www.youtube.com/watch?v=OIpLC4HgLOk
上高段影片(好難搵= =)有三招爆機, 最尾個招係最型既...
我有個感覺: 打sd見大技真係見得多, 娛樂影片唔一定玩大技, 兩隻係太空/空中互射(當然特登射唔中),
                 搵多個玩家, 用佢黎做"旁觀者既角度" , 遠遠睇住兩隻主角光槍閃閃, 都好好睇
                 射左一陣, 可以轉番主角既"第1身角度"斬爆目標,
我認為seed正好自由同天意互射就做得到@@
(可以利用 "天意高達第1身角度"發射浮炮, 搵旁觀者遠遠拍低光槍互射情形, 最後"自由高達第1身角度"衝去斬爆天意)
http://www.youtube.com/watch?v=Hh7k6PNfuVY
上高段影片(由2:17開始), 可以睇到互射情況多過大技...
(你下次可以拍一集30秒自由,天意互射既影片,[再剪裁youtube原裝卡通]<(呢步可以唔要), 好過兩隻爆大技得15秒)
回復 支持 反對

回復 287# avin0072

下次我會學下做的了
回復 支持 反對