打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 學校更衣室的趣事

關閉 [複製鏈接]

呢個故事自創的
唔好笑唔好插我啊....
話說呢  平時d學生都大多數都要去更衣室換體育3啦
咁呢d人多數都會趁阿sir唔系度就開電話用啦
有一日
小明呢換換下3就拎左部手機出黎玩啦..
點知玩玩下
人人都聽到阿sir既腳步聲
個個都急住收埋部手機
但小明就遍遍係呢個時候除哂3唔知收係邊
之後....阿sir入左黎....
佢入到更衣室見到冇事就諗住想走啦
就係佢想走既時候
突然間
小明既底褲入邊震緊"嗯........嗯.......嗯......"
原來小明將部手機放左入底褲入邊....

覺得好就推下吧

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
小瀑﹏§ + 5 比較喜歡原創的=]

查看全部評分

回復

佢部野仲洗用?
回復 支持 反對

haha
甘又系....
回復 支持 反對

係女既就勁,有戲睇
回復 支持 反對

係女既就勁,有戲睇
超神風. 發表於 13-9-2010 00:29

啊sir由到去都知係男la :lol

to樓主:我學校無人會喺更衣室用電話
回復 支持 反對

比較喜歡原創的=]
回復 支持 反對

啊sir由到去都知係男la

to樓主:我學校無人會喺更衣室用電話
生物 發表於 13-9-2010 16:18

如果係MISS會點=0=
回復 支持 反對

有很多人在網上不同的論壇上打"不要在youtube搜索LATUALATUKA"

你們可知道LATUALATUKA的意思是什麼嗎?
也一樣有一個有關LATUALATUKA的信息

內容大概如下:
於一九四五年,一位非藉少女名KatuLataKulu,乘坐一艘灰色小船由非洲漂遊到美國,一位神秘男人殺死了她,而且在背脊割了"LATUALATUKA"幾個字母。一星期後,這消息傳到亞洲。現在,你已看完這篇訊息,她會在一星期後飄到家中奪取你最重要的家人性命。現在你已看完這篇訊息, 她會在一星期後飄到你家中奪取你最重要的家人性命。解咒方法只有完成以下指示:將此訊息貼在其他三個留言版的回應內
回復 支持 反對

有很多人在網上不同的論壇上打"不要在youtube搜索LATUALATUKA"

也一樣有一個有關LATUALATUKA的信息

內容大概如下:
於一九四五年,一位非藉少女名KatuLataKulu,乘坐一艘灰色小船由非洲漂遊到美國,一位神秘男人殺死了她,而且在背脊割了"LATUALATUKA"幾個字母。一星期後,這消息傳到亞洲。現在,你已看完這篇訊息,她會在一星期後飄到家中奪取你最重要的家人性命。現在你已看完這篇訊息, 她會在一星期後飄到你家中奪取你最重要的家人性命。解咒方法只有完成以下指示:將此訊息貼在其他三個留言版的回應內
回復 支持 反對

...
billyho1998 發表於 13-9-2010 20:14

樓上,你想講d咩?
係咪黎錯區?
回復 支持 反對