打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《夢幻古龍》官方意見收集帖

1.希望加入各小說主角人物做同伴~
  難度最好跟中原一點紅差不多~再難點也無所謂...有就可以了~~
2.希望同伴技能開放獨有技能,不然隻隻寶貝都沒什麼特別...
3.強烈建議取消內掛時彈出的防外掛...跑鏢那些可以保留...但內掛時彈出來真的很煩...
  尤其是多開的時候...5開時跟本看不到全部了...出房倒杯水回來就已經被彈了一個...
  叫人怎麼掛...不取消也可以呀...至少回復一開始那樣,答對了一個小時別再出來搗亂...
  要不然..真的很叫人灰心...沒防到外掛前,就趕走了不少客了...(老實說也防不了外掛-.-")
  (自己跑去無名洞,京城南郊還不是一大堆用的~你有防外人家有破你防外的-.-)
  根本就制止不了~要嘛就抓人~要嘛就別煩到我們這些不用外掛的人...
  希望有同意的玩家支持一下~讓官方注意~
回復 支持 反對

搞好個內掛佢啦~
內掛咁唔方便!
外掛又冇人捉~
遲早D人用晒外掛!!!!!!!
睇你仲點賺錢!
防外掛又冇用,
正係阻住晒~
回復 支持 反對

提議你加入一個掠水系統----觀戰~~
等D人可以睇D高手對戰~或者睇下佢地點打超強BOSS~
高手又感足到佢D虛榮感~
新手又有升級長玩動力~
見到高手D稀有打人幾千幾千咁去~
自然多人想要勁寵稀有~自然大把人走去衝提修~抽絕學~
增加互動唔係迫人收徒弟屈經收晚輩刷分架~
下下都要D新手去P D高手試下佢地有幾勁咩~
仲有一樣~希望加入參戰系統~唔係叫求助果隻~
而係可以係系統果到隨意揀開關~
同埋,角色斷左線就即時登出啦~HOLD係到出普攻托咩~
改改佢~一登出就離隊~咁D人就可以參戰入來~
咁先可以車輪戰D終極BOSS架~
有車戰你咪可以將D BOSS有幾勁整幾勁囉~
要打贏佢又係一個屈玩家錢的好機會~
你又搵到錢~玩家又有大目標~
所謂向難度挑戰~
你冇返d勁難的東西~
點滿足網絡英雄們的虛榮感呢~
日日升lv~你都悶啦~understand?
回復 支持 反對

十大全新功能?笑了~
連回個文都沒有~還說聽玩家意見?
多少叫你取消了那個沒用的防外掛,你都聽哪去了?
那不是防外那是防礙!
算了~反正看你們那客服的運作就知道說了也沒用~
繼續留著吧~今天走了我一個~看明天有多少人走~
有外掛不捉,搞個防礙內掛~
你應該感謝我~笨到為這遊戲花了20m元寶~
回復 支持 反對