打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

原帖由 絕無戀 於 8-10-2007 20:03 發表

技能點法:

1點瞬間移動-->30點冰錐術-->30點雷電閃鳴-->20點魔力吸收-->19點瞬間移動-->1點緩速術  或

1點瞬間移動-->30點冰錐術-->30點雷電閃鳴-->20點緩速術-->19點瞬間移動-->1點魔力吸收

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3128164

咦?放棄左「XX強化」?
究竟冰雷雙修點配點??
回復 支持 反對

原帖由 雞乂翼 於 17-11-2008 17:23 發表
係咪精神強化
1點瞬間移動-->30點冰錐術-->30點雷電閃鳴-->20點魔力吸收-->19點瞬間移動-->1點緩速術  或

1點瞬間移動-->30點冰錐術-->30點雷電閃鳴-->20點緩速術-->19點瞬間移動-->1點魔力吸收
我諗佢係唔 ...

你有答我問題咩!?
我夠知佢係唔夠點...所以我先問下大家點樣先可以夠點用精神強化-.-
回復 支持 反對

我是新手 xD
我想問點解自由市場中間會出現左三個格仔 ...?
有咩用架`?
BrYaNcHeUnG 發表於 14-2-2009 20:55

冇用 (我要+分lol
回復 支持 反對

我睇影片人地可以一路打怪一路後退
ps教我呀 =口=同埋35lv標去邊到升呀
kasing40 發表於 29-4-2009 17:09

你係咪講緊槍手
2轉技有 後跳射

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

我想問有冇other website 可以download 到主程式
因為官方o個個太大size~我download 好耐都唔得~
or有冇人可以msn send 個setup 比我~
唔該~
soniacat 發表於 23-5-2009 15:04

MSN仲慢
建議用迅雷下戴 20min搞掂

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對