打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 專題解答勁舞團出錯問題 (2010/1/1 更新)

回復 101# 的帖子

無辨法^^
重安裝windows
回復 支持 反對

回復 109# 的帖子

下載安裝補丁檔 2
回復 支持 反對

回復 106# 的帖子

要原成p 25 那個story + 頭2版清story
回復 支持 反對

回復 100# 的帖子

我出去同人洗機or 出面啲電腦修理站都收120 佐右 (MOP 澳門幣)
地區唔通/店舖唔同都有唔同收法
回復 支持 反對

回復 114# 的帖子

多謝哂喇 [[tk_28]]
回復 支持 反對

回復 103# 的帖子

你系次次都玩個模式彈定系偶然會彈?
回復 支持 反對

回復 73# 的帖子

唔關事= =
大部份人都一定會!
包括我在內^^"
4.0後就有好多宜啲時發生
回復 支持 反對

回復 118# 的帖子

你可唔可以睇清楚小小啊[[tk_28]]
MODEL/MainLobby/Renewal/famoffice.RGM
唔系
file not fourd! MODEL/MainLobby/Renewal/base.RGM

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IP code decod error!、 fomd.dll、
MODEL/MainLobby/Renewal/tile02.dds Not Found
TEXTURE/gui/common/popup/popup3_11.dds Not Found
MODEL/MainLobby/XMasRenewal/xmas_tree.dds.Not Found!、
File not found! Model/mainLobby/Renewal/famoffice.RGM

1.確認已經安裝了DIRECTX9.0C(4.09.0000.0904)確認操作系統如果是Windows XP Service2 Pack2(如果不是這個版本請重新安裝系統)
2.刪除注冊表中“EagleNT”鍵值。方法:點擊左下角開始->點擊運行->輸入:regedit然後根據鍵值刪除“EagleNT” 詳細目錄:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\EagleNT 然後重新啟動機器,再運行游戲。
3.清除電腦內的外掛軟件、使用安全衛士360清理而已插件。
4.刪除電腦原有的客戶端,重新安裝完整客戶端
5.更新電腦內的驅動程序,顯卡驅動請多嘗試更新幾款。
6.重新安裝系統。
回復 支持 反對

回復 120# 的帖子

請問你條ram幾多?
無2g 請用番xp
回復 支持 反對

回復 122# 的帖子

你知唔知咩叫洗機
洗舊換新
刪除windows 重新安裝?
明未=.=
回復 支持 反對