樓主: wilson141720
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 最強神作-DNF[台服不日降臨!!!!!DNF之風暴終極爆發!!!!!]

機械佬d g系都好食法-口-"  同人組都多數唔用  費時係咁食藥0口0   
同人打第2k  最多用得2次     已經要狂食mp藥~..~
所以都係計時機械人仔同追蹤機械人仔最好-﹏-++
回復 支持 反對

女機械技覺醒好似唔夠男既型(全屬小弟個人意見0口0"
我始終鐘意死人大拳頭0﹏0
回復 支持 反對

終於48了-3-
可以覺醒-0-
l03126 發表於 17-1-2009 21:43

恭喜太家姐可以覺醒
小弟我就45都有排~..~  浮游炮等我啊....
回復 支持 反對

477# tamtamex
你45果招幾屈下-3-
加油-0-
我覺醒差5次牛牛
岩岩抽牛關果時第1次就抽到777稱號-,-"
跟住用左400k就抽到牛關>3<
好好彩牙xd
l03126 發表於 17-1-2009 23:09

大家姐真好運~..~"   開牛牛埸都要搞咁多野架....睇黎覺醒係一件好麻醉下既事/..\
回復 支持 反對

唔知道日版幾時有女槍玩呢0口0   覺醒技完全唔同有創意@口@
同埋我淨係知國服一定有排(笑-﹏-
日服岩岩同人組左隻漫遊   移動射擊變態左好多0口0  用手炮都射得超快~
回復 支持 反對

我而家驚到48lv唔夠錢買晶體轉覺醒...../..\
同埋漫遊招自動擋格變左做主動技  都唔知係好事定壞事~..~"
回復 支持 反對

日版做任升得快好多  錢又易搵喎   最過癮任務送好多紫武  
國服玩完只會講粗口@@  最緊要m群有人帶你升0口0
回復 支持 反對

帶升的不包括我這位無敵的潛水員呢XD
我跟m群快脫節了XD!!!
battlesunx 發表於 30-1-2009 13:50

大大絕對係m群之中最強戰力之一  大家無左你唔得架-﹏-++ 快點回歸吧@口@
回復 支持 反對

客觀因素:外掛 複制 多BUG 掉線

主觀因素:
1)大陸人機品差
2)技術差 因為好多人都係人地帶上黎 就算再高LV都可能係廢的~"~ 從前玩陸版我只信自己 自己過到既圖我先會組人 的確10次有9次死剩我一個 而且大陸人係唔 ...
艾石石 發表於 9-2-2009 06:06

大大已經講晒我玩國服既心聲-3-  果然大家都係國服既受害者@口@
回復 支持 反對