打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 覺唔覺得..術士少左好多咁呀....

原帖由 仔仔中仔仔 於 30-6-2008 01:31 發表
術士小因為該死IMBA盜賊,術士有90%機會恐不到盜賊,(注 好多人都中2玩PVP)= =所以慢慢玩自己愛玩的職業吧

不只90%吧= =
而且盜賊太多...又克死術...雖然有其他職克盜賊,但盜賊太多~打死呢個~又有第2個
回復 支持 反對

= =術士少因為佢開始廢!同d術士需求一直都唔洗好多!術士比鳥d地位一單換左!
術士控場又唔店!點解要佢? 輸左又唔係好理想 !
防戰?我未係lo 防戰難生存係因為佢洗錢比較多! 我買寶石 一陣都洗左成2千g啦~
去買個盾都成1300g 但係!洗咁多g都係直得!因為令你自己會強!你強自然快速地刷到好多勁副本!我嫁下都可以刷黑暗啦!講真防戰係為左打副本易生!戰士玩武戰!你只係冇時間玩副本!加上武戰打副本係可以講!超超超少要你!要野d 仲好過武戰! 武戰打副本=垃圾之中既垃圾!
我既英雄榜!防戰唔算強但可以比你地睇下!
名為: 回想中的記憶
防戰遲下連武戰地位都拎走啦~!80lv 衝擊波!暈4秒任打! 坦職 最大需求係坦騎唔係其他!係咁吹坦都係坦騎!坦戰多 多在多新手坦 所以10人都冇佢分 你未難組lo
回復 支持 反對

樓上果位! 術士係克死賊仔呀! 術士隻狗會搵到賊隱左去邊嫁!你係唔係未見過賊比術士打呀!
回復 支持 反對

原帖由 halo00 於 29-7-2008 10:05 發表
樓上果位! 術士係克死賊仔呀! 術士隻狗會搵到賊隱左去邊嫁!你係唔係未見過賊比術士打呀!

你有病定痴左線= =?

你有冇玩過術士呀醒目仔 個隻狗基本上偵測能力真係低到pk 發現到隻賊又點 發現到都埋左你身啦  暈暈暈 你仲有得還擊咩?
仲要話{術士係克死賊仔呀!} 睇完我真係笑到流眼淚 係玩魔獸世界有一定程度既人都知道術士對住賊好難有得還手  你仲要....哈哈
唔知既人真係認為你黎派膠~

回復 支持 反對

原帖由 alexchau1234 於 31-7-2008 04:20 發表

個隻狗基本上偵測能力真係低到

不,狗的偵察能力並不低
問題是,當你反映過來時你已經望著天空了
(小小的70術留)
回復 支持 反對

術士係諾姆勁多- -
回復 支持 反對

原帖由 麗影 於 9-6-2008 18:50 發表
因為布甲防小,而家又唔似 法師可以冰完腳仔就走佬,又唔知牧師可以用盾
術士成日都比人殺= =

但係遇到痛苦術~佢dot完係咁帶跑~
都幾痛苦喎= ="
回復 支持 反對