打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 一週一討論:轉點活動之我見

關閉 [複製鏈接]
佢出呢D野對於我呢D唔買點GE人黎講真係好麻煩= ="
D人E+又唔只整係加普通SHOP買戈D +10 +9 = ="
仲要加多3同5...
對於之前買齊裝GE人又係唔公平,,
入點番黎又冇野買...比你有100套衫一次咪又係著得戈一件...
唔入點又拎唔到佢送戈D野...
所以我講得好扼錢其實=____=+
有D人為左拎戈樣野又要無無謂買幾百點...
D野又唔係平....
又SEVEN...  佢加野係好ATTRACTIVE...
不過個design就真係..嘔 =____=
學上面某人講...佢出埋哂d扼點野...都出得好睇d呀...
咩牛角...啦啦球...面具...不知所謂~___~

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
笨小子 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 光與影 於 13-4-2008 22:57 發表

咪係= =
女果個都話好d
男果個...
我都唔知點講好

佢可能唔想人買根本xD
所以出成甘樣..等你卻步...諗真D先~___~
即使佢加能力值...甘SEVEN GE野真係著唔上身...
SEVEN IS POOR

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
笨小子 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

佢出乜都冇我份先慘/ ___ \""
我死都唔會買點 \ v /
所以d rating 死都唔識加 / v \"""
35 sg 三分波先82 /. \
人地成90啦>"<

pf 36 reb 先 6x ~___~
人地7x啦 \ ___ /""!

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
笨小子 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對